Στην εξ αποστάσεως διδασκαλία με τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου και τους εγγεγραμμένους σε πολιτιστικά προγράμματα, λόγω των γενικών περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19, έχει προχωρήσει  ο Δήμος Ιλίου.
Τα ατομικά μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο (πιάνο, βιολί, κιθάρα) πραγματοποιούνται καθημερινά, ενώ ελεύθερη είναι η πρόσβαση, για όποιον επιθυμεί να το παρακολουθήσει, στο μάθημα «Η ιστορία της μουσικής», κάθε Τετάρτη 13.00 - 14.00. Με διαδικτυακό τρόπο, συνεχίζονται, επίσης, τα μαθήματα στα τμήματα Κεραμικής, Χοροθεάτρου, yoga ενηλίκων, θεραπευτική yoga, μοντέρνου χορού, καθώς και τα μαθήματα υποκριτικής, από τη Θεατρική Ομάδα Δήμου Ιλίου.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Η ανταπόκριση παιδιών και ενηλίκων στα μαθήματα που πραγματοποιεί με ιδιαίτερη επιτυχία η Διεύθυνση Πολιτισμού, είναι μεγάλη και συγκινητική. Οι πολίτες έχουν ανάγκη να διατηρήσουν την επαφή με τις καθημερινές τους δραστηριότητες, έστω και με ένα εναλλακτικό τρόπο. Ο Δήμος Ιλίου τους δίνει αυτή τη δυνατότητα, μέσα από πρόσβαση στο διαδίκτυο και παράλληλα, την ευκαιρία για δημιουργικές διεξόδους, για όσο ακόμα μένουμε σπίτι».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.