Νέος πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ ο Διονύσιος Κυριακόπουλος - Ενυπόγραφα
Το ΕΚΔΔΑ καταβάλλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για την αδιάλειπτη και απρόσκοπτη υλοποίηση των εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών του δράσεων.
Στο πλαίσιο αυτό και μέσα από την πρωτοβουλία του ΙΝ.ΕΠ. «Τηλεκπαίδευση –Μένουμε στο Σπίτι», ολοκληρώνεται σήμερα με απόλυτη επιτυχία η υλοποίηση του πενθήμερου επιμορφωτικού προγράμματος με τίτλο «Δημόσια Διοίκηση και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών» με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων τηλεκπαίδευσης. 
Η επιτυχής έκβαση αυτού του εγχειρήματος ανοίγει τον δρόμο για την εφαρμογή των νέων εκπαιδευτικών εργαλείων σε ένα ευρύ φάσμα επιμορφωτικών δράσεων, με τη μορφή της τηλεκπαίδευσης.
Με αυτά τα δεδομένα το ΙΝ.ΕΠ. συνεχίζει σε εντατικότερους ρυθμούς  τις επιμορφωτικές του δράσεις την ερχόμενη εβδομάδα, με την πολύτιμη συμβολή και συνεργασία Υπουργείων και Δημόσιων Φορέων.
Ειδικότερα, στο εγχείρημα του ΕΚΔΔΑ συνδράμουν με τα στελέχη τους το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων , το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας), το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο e-ΕΦΚΑ και ο ΟΠΕΚΑ. 
Συνεχίζουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα την προσπάθειά μας για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της τεχνολογίας και χωρίς καμία έκπτωση στις ποιοτικές προδιαγραφές του φορέα μας.  

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.