Ξεκινούν τη Δευτέρα 13 Απριλίου οι εργασίες στο Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης. Το έργο «ΕΞΩΡΑΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ- ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ» είναι προϋπολογισμού 500.000,00 € και αφορά στην ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και άλλες εργασίες στον αθλητικό χώρο. Οι δύο Δήμοι μοιράζονται το κόστος του έργου από ίδιους πόρους. 
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Ξεκινά ένα ακόμη σημαντικό έργο για τις αθλητικές μας υποδομές και τη νέα γενιά της πόλης μας και της Μεταμόρφωσης. Ως Δήμος είχαμε την ευθύνη της σχετικής μελέτης και της διεξαγωγής του διαγωνισμού που φέραμε σε πέρας. Βρισκόμαστε σε αγαστή συνεργασία με τον συνάδελφο Στράτο Σαραούδα και με τις υπηρεσίες του Δήμου Μεταμόρφωσης. Ο κοινός μας στόχος είναι να παρέχουμε στους συλλόγους και στους αθλούμενους των δύο πόλεων έναν αθλητικό χώρο σε αρίστη κατάσταση».

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, δήλωσε: "Το Διαδημοτικό Γήπεδο αποτελεί έναν πολύ σημαντικό αθλητικό χώρο, ο οποίος σύντομα θα έχει αποκτήσει νέο χλοοτάπητα και θα παρέχει καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες άθλησης τόσο για συλλόγους, όσο και αθλούμενους. Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον φίλο και γείτονα Δήμαρχο, Τάσο Μαυρίδη, με τον οποίο θα παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη του έργου".

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.