Αγαπητοί γονείς,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ξεκινούν οι εγγραφές των νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΠΑΠ ¨Η ΕΣΤΙΑ¨ του Δήμου Διονύσου, για τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Φέτος, για πρώτη φορά στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού του διοικητικού έργου των υπηρεσιών του Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΠΑΠ ¨Η ΕΣΤΙΑ, αλλά και των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον COVID 19, η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ψηφιακά και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας www.estiadionysou.gr η οποία θα είναι ενεργή από 1 Ιουνίου 2020 έως και 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 24:00.


Ειδικά για το σχολικό έτος 2020-2021 η οικονομική εισφορά έχει μειωθεί -15%.
Όλα τα δικαιολογητικά εγγραφής θα πρέπει να επισυναφθούν σκαναρισμένα στην υποβολή της αίτησης. Τα δικαιολογητικά χωρίζονται σε κατηγορίες. Κάποια από τα δικαιολογητικά είναι και υποχρεωτικά για την υποβολή της αίτησης.
Προσοχή αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και τα μόνα που πρέπει να μεταφορτώσετε. Κάθε αιτών – αιτούσα θα πρέπει να μεταφορτώσει το σύνολο των δικαιολογητικών που τον /την αφορούν αλλιώς δεν θα αξιολογείται η αίτηση.
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 8141700
Email: estia@dionysos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.