Με εμφανή τη διάθεση να ανοίξει την αυλαία στο καλοκαίρι και τη χαρά, αλλά και πλήρη εναρμόνιση με τη νέα κανονικότητα που επιτάσσει ασφάλεια και ευθύνη, ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει την πρώτη live διαδικτυακή συναυλία, το Σάββατο 30 Μαΐου, στις 8 και μισή το βράδυ
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου, με τη μελωδική φωνή της και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, θα μας κρατήσουν συντροφιά και θα μας διασκεδάσουν με ασφάλεια, όπου κι αν βρισκόμαστε. Η συναυλία θα μεταδοθεί σε live streaming από τα social media και την ιστοσελίδα του Δήμου Ιλίου, με ανοικτή πρόσβαση σε όλους.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Υποδεχόμαστε το φετινό καλοκαίρι με αισιόδοξη διάθεση αλλά και τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να παραμείνουμε ασφαλείς. Πρωταγωνιστής στο ξεκίνημά μας είναι η μουσική, εκείνη που ενώνει, συγκινεί, καταργεί σύνορα και εκφράζει όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την υπέροχη Λένα Αλκαίου και τους συνεργάτες της, για τη συμμετοχή τους στην πρώτη live διαδικτυακή συναυλία μας, που σηματοδοτεί και την πρώτη καλοκαιρινή γιορτή πολιτισμού του Δήμου Ιλίου. Μένουμε Ίλιον, διασκεδάζουμε ασφαλείς».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.