Η ατάκα του  τ. Αντιδημάρχου Πειραιά, κ Κυριάκου Μανωλάκου αναφερόμενος στον Δήμαρχο Πειραιά πως αυτές οι δύο μεταγραφές του βγαίνουν, αποδείχθηκε προφητική.
Όντως ο κάθε ένας από τους 2 αντιδημάρχους στον τομέα του έχει κάνει τεράστια βήματα τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην οικονομική σχέση Δήμου –πολίτη δημιουργώντας χαρούμενα πρόσωπα από την ικανοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου .
Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας ,ο «Πάνος» όπως τον αποκαλούν στις γειτονιές του Πειραιά, ένα προσιτό παιδί που τρέχει να «καθαρίσει» ακόμα και στο πιο δύσβατο σημείο της πόλης, βγάζει έξω  πλυστικά μηχανήματα μέρα/νύχτα αλλά και συνεργεία ειδικά την περίοδο του κοροναϊού να δουλεύουν για την υγεία και την καθαριότητα του Δήμου. Τοποθέτησε νέους κάδους ανακύκλωσης τόσο για προσωπικά είδη(ένδυσης-υπόδησης) νέους κάδους ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων, απορριμματοφόρα νέας τεχνολογίας οργανικών απορριμμάτων. Ανακατασκευή όλων των παλαιών μηχανημάτων και των απορριμματοφόρων.
Ο έτερος Αντιδήμαρχος κ Καψοκόλης, ένας άνθρωπός που μπαίνει στο Δήμο πρώτος και φεύγει τελευταίος, εργατικός μεθοδικός και δίνει άμεσες λύσεις στα προβλήματα οικονομικού ενδιαφέροντος  στα μαγαζιά με απαλλαγές τελών και  οικονομικές διευκολύνσεις για  δημότες που διαβιούν και ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα στην  πόλη την περίοδο του κοροναϊού. Έδωσε λύση στη λειτουργία της Κυριακάτικης Αγοράς (Παζάρι) με την μη καταβολή αναλογικών οφειλών για τις Κυριακές τις  οποίες δεν είχε λειτουργήσει. Στήριξη των γονέων, οι οποίοι  απαλλάχτηκαν  από τα τροφεία των Βρεφονηπιακών μας Σταθμών» κτλ.


Εμείς θα ευχηθούμε να συνεχίσει στο ίδιο μοντέλο ο Δήμος Πειραιά και να συνεχίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.