Χαμόγελα στην Ιταλία: Σε χαμηλό δύο μηνών τα κρούσματα κοροναϊού | in.grΣε μια ημέρα καταγράφηκαν 1.075 νέα κρούσματα κοροναϊού στην Ιταλία, έναντι 1.221 τη Δευτέρα. Πρόκειται δηλαδή για τον μικρότερο αριθμό νέων κρουσμάτων τους τελευταίους δύο μήνες, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters
Ακόμη 236 θάνατοι που σχετίζονται με την πανδημία του νέου κοροναϊού καταγράφηκαν στην Ιταλία το τελευταίο 24ωρο, έναντι 195 τη Δευτέρα και 174 την Κυριακή, όπως ανακοίνωσε η τοπική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.
Πλέον, από την έναρξη της πανδημίας οι νεκροί στην Ιταλία ανέρχονται σε 29.315.
Την ίδια στιγμή, σε μια ημέρα καταγράφηκαν 1.075 νέα κρούσματα, έναντι 1.221 τη Δευτέρα. Πρόκειται δηλαδή για τον μικρότερο αριθμό νέων κρουσμάτων στην Ιταλία τους τελευταίους δύο μήνες, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ιταλία από την έναρξη της πανδημίας κοροναϊού ανέρχονται σε 213.013.
Πάντως, σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία της Ιταλίας, η οποία επικαλέστηκε στοιχεία για τους θανάτους από όλες τις αιτίες σε εθνικό επίπεδο, ο πραγματικός αριθμός θανάτων στη χώρα από κοροναϊό είναι πολύ υψηλότερος από ό,τι έχει ανακοινωθεί από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Μειώνονται οι ασθενείς στην εντατική

Στο μεταξύ, σε μονάδες εντατικής θεραπείας εξακολουθούν να νοσηλεύονται 1.427 άτομα έναντι 1.479 την προηγούμενη ημέρα, με τους ασθενείς να μειώνονται διαρκώς.
Από αυτούς που διαγνώστηκαν θετικοί στον κοροναϊό, 85.231 θεωρείται πως έχουν αναρρώσει πλήρως.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.