Ο υπουργός Γεραπετρίτης και οι αμοιβές χιλιάδων ευρώ από την ...
Δεν υφίσταται κανένας λόγος για  πρόωρες εκλογές, θα έδινε λάθος μήνυμα στην κοινωνία», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι το ζήτημα είναι και ηθικό «γιατί δεν μπορείς να κεφαλαιοποιείς επάνω σε μια υγειονομική κρίση».


Μιλώντας στον Σκάϊ, ανέφερε ότι ούτε ο ανασχηματισμός πρέπει να γίνει εν θερμώ. «Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τα άμεσα δεινά της κρίσης και σε ουδέτερο χρόνο να το συζητήσουμε», είπε.
Επανέλαβε επίσης ότι οι βασικές κατευθύνσεις  και προτεραιότητες  της κυβερνητικής πολίτικης δεν έχουν αλλάξει παρά το απρόβλεπτο της πανδημίας.

Το δίλημμα ανασχηματισμός ή εκλογές κυριάρχησε στα ΜΜΕ χθες και ο πρωθυπουργός θέλησε να βάλει ο ίδιος τέλος στα σενάρια για πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα- απ΄όταν ξεκίνησε η καραντίνα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε παρέμβει τότε για να θέσει τέλος σε πολιτικά σενάρια που αφορούν την κυβέρνησή του και διατηρούσε ζωντανά στην επικαιρότητα, κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ.


Ο κ. Γεραπετρίτης, παρενέβη σήμερα προφανώς για να βάλει οριστική τελεία στο θέμα, που συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ, σήμερα ως «μήνυμα» πρωθυπουργού διπλής ανάγνωσης. Σύμφωνα με τις αναλύσεις που επικρατούν ο κ. Μητσοτάκης παρουσιάζεται να εντοπίζει στα σενάρια περί ανασχηματισμού μια έμμεση αμφιβολία για το έργο της κυβέρνησης (αφού τα πάει καλά, γιατί να χρειάζεται ανασχηματισμός;) και να είναι ενοχλημένος γιατί η όλη συζήτηση λειτουργεί αποπροσανατολιστικά για τους υπουργούς του, που τελευταία έχουν πυκνώσει τις τηλεοπτικές παρουσίες τους και παρεμβάσεις τους, δείχνοντας μια κάποια αγωνία προβολής.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.