Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για βιασμό, καθώς και για κλοπές πορτοφολιών - Τι αναφέρεται στο διαβιβαστικό της υπόθεσης βιασμού της 30χρονης εργαζόμενης σε μπαρ από 45χρονο πελάτη στο Κολωνάκι - Πώς την πήγε στο σπίτι του και κατάφερε να ικανοποιήσει τις ορέξεις του

Όλο το χρονικό του τρόμου για τον βιασμο της 30χρονης στο Κολωνάκι ξεδιπλώνεται μέσα απο το διαβιβαστικό της υπόθεσης που έχει στη διάθεση του το protothema.gr.


Μάλιστα, ο βιαστής, που δηλώνει δυο διευθύνσεις κατοικίας, μια στην Καλλιθέα και μια στην οδό Καρνεάδου, όπου διέπραξε το ανοσιούργημα του σε βάρος της κοπέλας, φέρεται να είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς στο παρελθόν, λένε οι πληροφορίες, είχε συλληφθεί ξανά για βιασμό, καθώς και για αρπαγή πορτοφολιών!


Ο δράστης, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό, τη νύχτα της 17ης προς 18ης Ιουνίου, «βρισκόταν με τον ανηψιό του σε κατάστημα επί της οδού (σ.σ αναφέρεται η οδός) με την επωνυμία (σ.σ αναφέρεται το όνομα), γνωρίστηκε με την εργαζόμενη ως σερβιτόρα στο εν λόγω κατάστημα, στην οποία πρότειναν με τον ανηψιό του μετά το πέρας της εργασίας να μεταβούν σε έτερο κατάστημα στην περιοχη Γκάζι. Μετέβησαν σε άγνωστο κατάστημα στο Γκάζι, όπου κατανάλωσαν αλκοόλ».


Λίγη ώρα αργότερα και έχοντας καταναλώσει οινόπνευμα, όπως αναφέρεται στις επόμενες γραμμές «όταν τελικώς έφυγαν απο το κατάστημα, ο (σ.σ αναφέρεται στο όνομα του ανηψιού) αποχώρησε με ταξί για την οικία του και η (σ.σ αναφέρεται το όνομα) με τον κατηγορούμενο αποχώρησαν με το ίδιο ταξί προς την περιοχή του Κολωνακίου. Κατά τη διαδρομή, ο κατηγορούμενος της προτεινε να μεταβούν στην οικία του για να καταναλώσουν μπύρες. Εκείνη δέχτηκε και αφού προμηθεύτηκαν μπύρες απο το περίπτερο μετέβησαν στην οικία του κατηγορούμενου».


Κλείδωσε την πόρτα


Όλα όσα ακολουθούν, είναι ανατριχιαστικά… «Ενώ βρίσκονταν στην οικία του κατηγορούμενου αυτός προσπάθησε να φιλήσει την παθούσα στο στόμα, αλλά αυτή τον απώθησε και προσπάθησε να αποχωρήσει απο το διαμέρισμα. Πλήν όμως διαπίστωσε ό,τι η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ο κατηγορούμενος την άρπαξε με βία, την έριξε στον καναπέ και της έβγαλε τα εσώρουχα (σ.σ. στη συνέχεια αναφέρονται όλα όσα υπέστη η κοπέλα) [……]. Και έπειτα ξεκλείδωσε την πόρτα. Η παθούσα, βγήκε απο το διαμέρισμα του δράστη, εισήλθε εντός του αυτοκινήτου της που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Καρνεάδου και κλαίγοντας επικοινώνησε με τον πατέρα της».


Τη βρήκαν οι αστυνομικοί να κλαίει


Καταρρακωμενη ψυχολογικά και σε απόγνωση, η κοπέλα είχε παγώσει. Κρυμμένη μέσα στο αυτοκίνητο έκλαιγε με λυγμούς. Στις επόμενες γραμμές του ενημερωτικού αναφέρονται τα εξής: «Αστυνομικοί της Άμεσης Δρασης που μόλις είχαν επιληφθεί σε έτερο περιστατικό επί της οδού Καρνεάδου,την εντόπισαν να κλαίει εντός του σταθμευμένου αυτοκινήτου της και σε σχετική ερώτηση τους άποκρίθηκε οτι πριν απο λίγο ενας άνδρας που διαμένει στην πολυκατοικία τη βίασε εντός του διαμερίσματος του…».


Του χτύπησαν την πόρτα


Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δρασης δεν έχασαν χρόνο. Όπως αναφέρεται «Κατόπιν καταγγελίας, μετέβησαν στο διαμέρισμα του δράστη, χτύπησαν την πόρτα, ο δράστης ανοιξε και αφού η παθουσα τον αναγνώρισε,προσήχθη και συνελήφθη».


Μάλιστα όπως αναφέρεται «κατασχέθηκαν μια μπλούζα, ένα παντελόνι, ένας στηθόδεσμος και ένα εσωρουχο κάτω μέρους τα οποία εστάλησαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών για να ληφθεί τυχόν ανευρεθέν βιολογικό υλικό», ενώ εδόθη η παραγγελία η κοπέλα να υποβληθεί σε ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.