95 χρόνια ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Ένας έφηβος στην ακμή του... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ...
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους το απόγευμα της Κυριακής να εκδίδουν ανακοίνωση και να ξεκαθαρίζουν ότι επιθυμία τους είναι να ολοκληρωθούν κανονικά τα πρωταθλήματα και να κριθούν οι τίτλοι στους αγωνιστικούς χώρους.
«Απαιτούμε να τελειώσουν οι διοργανώσεις στα γήπεδα», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες, ενώ επισήμαναν ότι όπου δεν καταστεί δυνατή η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα πρέπει οι Αρχές να σεβαστούν τους κόπους των αθλητών και να αναδειχθεί πρωταθλητής ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας.
«Παύλα σημαίνει απαξίωση σε ομάδες, αθλητές, προπονητές, διαιτητές, χορηγούς και φιλάθλους. Σημαίνει απαξίωση στον ίδιο τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθε», πρόσθεσαν οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι παράλληλα εξαπέλυσαν ευθεία επίθεση σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.
«Τη δική μας ιστορία δεν τη βαραίνει καμιά ντροπή τύπου Γουέμπλει, ούτε μας υιοθέτησε ποτέ καμιά Χούντα για να μας πάει σε έναν τελικό. Τη δική μας ιστορία δεν τη βαραίνει καμιά ντροπή υποβιβασμού στη Β Εθνική, ούτε κουρέλιασε καμιά κυβέρνηση με νόμο εξπρές τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης για να μας σώσει».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. από την ίδρυση του έως και σήμερα, έγινε ο ΘΡΥΛΟΣ του Ελληνικού αθλητισμού, επειδή με αθλητική μαγκιά και υπερηφάνεια κατακτά πρωταθλήματα και κύπελλα εντός των αγωνιστικών χώρων. Τίμια και δίκαια. Όχι στο στρίψιμο της δεκάρας ή στα χαρτιά και τα δικαστήρια.
Έτσι και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που έχει πλήξει και τον αθλητισμό, δηλώσαμε ευθαρσώς σε όλες τις Αρχές, Ομοσπονδίες και Λίγκες, ότι απαιτούμε να τελειώσουν οι διοργανώσεις τους στα γήπεδα.
Δεν προσπαθούμε παρασκηνιακά ή με πληρωμένα ΜΜΕ να κάνουμε το άσπρο, μαύρο, μήπως και στερήσουμε τίτλους από τους δικαιούχους τους.
Περιμένουμε λοιπόν να αγωνιστούμε με τους αντιπάλους μας στα γήπεδα, εφόσον οι Υγειονομικές Αρχές και ο χρόνος το επιτρέπουν.
Σε περίπτωση όμως που οι διοργανώτριες αρχές, για τους λόγους που αυτές θα κρίνουν, αποφασίσουν να διακόψουν τα Πρωταθλήματα τους, θα πρέπει να τιμήσουν τον ιδρώτα των αθλητών και των αθλητριών κάθε ομάδας και κάθε διοργάνωσης, στέφοντας πρωταθλητή, τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, που δεν γίνεται ρεαλιστικά να χάσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.
Παύλα σημαίνει απαξίωση σε ομάδες, αθλητές, προπονητές, διαιτητές, χορηγούς και φιλάθλους. Σημαίνει απαξίωση στον ίδιο τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθε.
Υγ.: Η Ιστορία γνωρίζει την αλήθεια (και) του ελληνικού αθλητισμού. Θυμίζουμε λοιπόν σε όσους συνάπτουν πρόσκαιρες λυκοφιλίες και στα παπαγαλάκια τους, το εξής:
Τη δική μας ιστορία δεν τη βαραίνει καμμιά ντροπή τύπου Γουέμπλει, ούτε μας υιοθέτησε ποτέ καμιά Χούντα για να μας πάει σε έναν τελικό.
Τη δική μας ιστορία δεν τη βαραίνει καμιά ντροπή υποβιβασμού στη Β Εθνική, ούτε κουρέλιασε καμμιά κυβέρνηση με νόμο εξπρές τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης για να μας σώσει».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.