ΝΔ : Αδικαιολόγητα απόντα τα κόμματα της Αριστεράς από την εκδήλωση μνήμης για τη Marfin | in.gr

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 εξαπολύει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ για την απουσία των κ.κ. Τσίπρα, Κουτσούμπα και Βαρουφάκη στην αυριανή τελετή στις 12 το μεσημέρι για τα θύματα της Μαrfin, η οποία γίνεται με πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη και θα παραστεί η πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στη Δημοκρατία οι απουσίες έχουν το νόημά τους

«Στη Δημοκρατία και οι απουσίες έχουν το νόημά τους» τονίζει χαρακτηριστικά ο Τάσος Γαϊτάνης για την απουσία των κομμάτων της Αριστεράς από την εκδήλωση για τα θύματα της Marfin.
«Αύριο γίνεται μια συμβολική εκδήλωση για να τιμηθούν τα θύματα της δολοφονίας της Marfin αλλά και για να στείλει ο πολιτικός κόσμος, ενωμένος, μήνυμα αποφασιστικότητας  ότι δεν θα επιτρέψει ξανά στο μέλλον τέτοιο θλιβερό γεγονός.
Σε αυτή την πρωτοβουλία τα κόμματα της Αριστεράς επιλέγουν να είναι απόντα. Αδικαιολόγητα απόντα. Στη Δημοκρατία όμως και οι απουσίες έχουν το νόημά τους» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.
https://www.youtube.com/watch?v=-3H1Za0Q9tQ&feature=youtu.be

Φιέστες και εκμετάλλευση των θυμάτων

Σημειώνεται ότι στην πρόσκληση του πρωθυπουργού δεν αποδέχτηκαν οι κ.κ. Τσίπρας, Κουτσούμπας και Βαρουφάκης, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για σκοπιμότητες, φιέστες και πολιτική εκμετάλλευση των νεκρών της τραγωδίας της Marfin.
Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει στεφάνι στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου στο σημείο όπου θα στηθεί πλακέτα στη μνήμη των τριών θυμάτων.
Μία ώρα αργότερα, στο ίδιο σημείο θα καταθέσει στεφάνι το ΚΚΕ.
Ενώ το ΜέΡΑ25 πραγματοποιεί σήμερα πορεία από τη Μarfin στη οδό Σταδίου μέχρι το Σύνταγμα για να τιμήσει όλα τα θύματα του μνημονίου.
Τα τρία κόμματα της Αριστεράς δεν θα συμμετέχουν στη επίσημη τελετή στην οποία θα παραβρεθούν η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.