Φάση από ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Premier League
Εξι άνθρωποι από τρεις ομάδες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, επί συνόλου 748 παικτών και προσωπικού, που υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης του ιού, όπως ανακοίνωσε η Premier League.
«Οι παίκτες ή το προσωπικό που βρέθηκαν θετικοί στον ιό θα τεθούν σε πλήρη απομόνωση για τις επόμενες 7 ημέρες» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή και προσθέτει: «Δεν θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες, τόσο για τις ομάδες ή, για τα άτομα... λόγω νομικών και λειτουργικών απαιτήσεων».

Συνεχίζει η ανακοίνωση: «Η Premier League παρέχει αυτή την ενημέρωση, για λόγους ακεραιότητας και διαφάνειας του πρωταθλήματος. Καμία άλλη λεπτομέρεια, τόσο για τους συλλόγους ή, τους ανθρώπους δεν θα δοθεί από τη Λίγκα και τα αποτελέσματα των τεστ θα δημοσιοποιούνται κατ΄ αυτό τον τρόπο μετά από κάθε διαδικασία.»

Τη Δευτέρα (18/05) η Premier League έδωσε την άδεια στους συλλόγους να ξεκινήσουν ομαδικές προπονήσεις σε μικρά γκρουπ, χωρίς σωματική επαφή, με κάποιους να ξεκινούν την Τρίτη (19/05). Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η απόφαση για τις προπονήσεις με σωματική επαφή, με την ελπίδα ότι το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει τον Ιούνιο, μετά τη διακοπή του από τις 13 Μαρτίου.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.