Στενεύουν τα περιθώρια για το γήπεδο «Καραϊσκάκης» λόγω οφειλών 40 ...
Την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα στη συνέχεια των πλέι οφ και στα ματς Κυπέλλου ζητάει ο Ολυμπιακός από τον Λευτέρη Αυγενάκη με επιστολή του.
Οι ερυθρόλευκοι υπενθυμίζουν στην επιστολή τους προς τον υφυπουργό Αθλητισμού την ομόφωνη απόφαση της Super League για να έχουν κόσμο στα γήπεδα και ζητούν το αίτημά τους να εξεταστεί άμεσα, αφού το θέμα των εισιτηρίων είναι μια υπόθεση που έχει άμεσα σχέση με τα οικονομικά των συλλόγων. Οι οποίοι έχουν ήδη πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού.
Στην επιστολή του, ο Ολυμπιακός επαναλαμβάνει την πρόταση που είχε κάνει και μέσω της ανάρτησης του Νίκου Γαβαλά πριν από λίγες μέρες, ούτως ώστε το ματς με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να τηρηθούν ίδια μέτρα και ίδια σταθμά για όλες τις ομάδες.
Και από τη στιγμή που έγινε το ματς της Τούμπας χωρίς κόσμο, ο Ολυμπιακός για λόγους ισονομίας ζητά να γίνει και το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα χωρίς κόσμο.
Όσον αφορά το ποσοστό των εξεδρών που θα ανοίξουν, από τον Ολυμπιακό δεν γίνεται λόγος για κάτι τέτοιο. Είχε ακουστεί από τις ομάδες το 20%, ο Άρης στη σημερινή του επιστολή στον Αυγενάκη ζητάει το 30%, αλλά το θέμα είναι τι θα πουν οι επιστημονικές ομάδες της κάθε χώρας.
Για παράδειγμα υπάρχουν χώρες που ανοίγουν σε ένα μικρό ποσοστό τα γήπεδα και άλλες, όπως η Σερβία, που τα ανοίγουν ακόμα και στο 100%

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.