Χαρούμενα πρόσωπα ευχαριστημένων παιδιών αντίκρισε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις όπου διεξάγονται οι δράσεις του «Summer Camp Διονύσου 2020».
Ο κος Καλαφατέλης επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουλίου τα γήπεδα στο Κόκκινο Χωράφι στη Δροσιά αλλά και τις εγκαταστάσεις του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου, στα πρώην Εκπαιδευτήρια Καργάκου στη Σταμάτα, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Νίκο Καρυστινό, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά και τους εκπαιδευτές και να διαπιστώσει από πρώτο χέρι ότι όλες οι δράσεις αθλητισμού, ψυχαγωγίας αλλά και εκπαίδευσης κυλούν ομαλά και με απόλυτη ασφάλεια. 

Ο Δήμαρχος Διονύσου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας μοίρασαν αναμνηστικά μπλουζάκια στα παιδιά, τα οποία  τους ευχαρίστησαν με παιδικά τραγούδια.
Τα παιδιά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου είχαν μάλιστα την ευκαιρία να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για θέματα πυροπροστασίας από τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου Απόλλωνα Κούνη καθώς και από μέλη Εθελοντικών Κλιμακίων Πυροπροστασίας.
Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε μετά την επίσκεψη:
«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που καταφέραμε και δώσαμε την ευκαιρία στα παιδιά του Δήμου μας να περάσουν καλά αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι, να παίξουν, να αθληθούν, να εκπαιδευτούν αλλά και να ψυχαγωγηθούν δημιουργικά και κυρίως με ασφάλεια. Σήμερα είδα χαρούμενα πρόσωπα, κι αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε και να επεκτείνουμε τις δράσεις στο μέλλον μέσα από αντίστοιχα προγράμματα».   

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.