Ακόμα δεν έχει σβήσει από τις μνήμες μας η απουσία από την Βουλή των Ελλήνων για την άρση της ασυλίας του πρώην Υπουργού Υγείας κ Πολάκη, Υπουργών και βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στην μηνυτήρια αναφορά του εκδότη της εφημερίδας Parapolitika κ Κουρτάκη , φαίνεται πως έχουμε και συνέχεια....

Μετά λοιπόν από το "λάθος" ότι δεν παρευρέθηκαν για την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού, έρχεται να προστεθεί η βράβευση στον πιστό ακόλουθο του Πολάκη και μέχρι πρότινος Διοικητή του Κοργιαλένειου Μπενάκειου κ Γεωργόπουλου Ευθύμιου.

Να θυμίσουμε πως ο εν λόγο μέχρι πρότινος διοικητής του Κοργιαλένιου Μπενάκειου νοσοκομείου και  διοικητής του ΓΝΝΠ Κρατικού Νίκαιας με προσωπική τοποθέτηση Πολάκη ,  του οποίου ακόμα μέχρι σήμερα προσπαθούν στο εν λόγο Νοσοκομείο να επανέλθουν σε μία κανονικότητα. Αυτό φυσικά φαίνεται αφού άλλαξαν πλήθος αποφάσεων του, απαιτήθηκε η απομάκρυνση του ως ακατάλληλος από το ιατρικό και μη προσωπικό του Νοσοκομείου την ΕΙΝΑΠ και την  ΠΟΕΔΗΝ , έχει οδηγήσει 30 εργαζόμενους από το  εθνικό σύστημα υγείας στα δικαστήρια για να βρούνε το δίκιο στην εργασία τους  και κάποιους που αυτή την στιγμή δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

https://www.healthpharma.gr/operators/karatomisi-7-proistamenon-nosileyton-sti-nikaia-apo-ton-dioikiti/

https://ygeiamou.gr/ειδήσεις/πολιτική-υγείας/33785/tin-paretisi-tou-diikiti-tou-genikou-nosokomiou-nikeas-zitoun-i-nosokomiaki-giatri-attikis/






*Αναφορές γαι τις μέρες και τα επιτεύγματα του πρ Διοικητή κ Γεωργόπουλου

Αυτή λοιπόν την επιβράβευση κατοχυρώνει με την πράξη του ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ σε έναν άνθρωπο που ως επαγγελματίας εκκαθαριστής έχει μάθει να "κλείνει" και όχι να ανοίγει θέσεις και ευκαιρίες στην εργασία. 

Ασπάζεται μέχρι σήμερα την  πολιτική του πρώην Υπουργείου Υγείας, και υπήρξε μέχρι πρότινος ο μεγαλύτερος υβριστής του Πρωθυπουργού της χώρας και πρόεδρο της ΝΔ κ Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν θα ρωτήσουμε γιατί δεν απομακρύνθηκε μιας και μέχρι σήμερα δυστυχώς η πολιτική ηγεσία του συγκεκριμένου υπουργείου εχει αφήσει "ακέφαλα" ως προς την χάραξη της δικής της πολιτικής αρκετά Νοσοκομεία του λεκανοπεδίου.

Όμως....

Εμείς  ρωτάμε ευθέως την πολιτική και πολιτειακή εξουσία της χώρας, αν γίνονται αποδεκτές τέτοιες συμπεριφορές 

Αν ΝΑΙ τότε περιμένουμε  την αναβάθμιση του Διοικητή της 1ης ΥΠΕ κ Στάθη άμεσα...!!!


















Φυσικά δεν θα μπορούσαν τα συγχαρητήρια να λείπουν




Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.