Περισσότερους από πέντε (5) τόνους τροφίμων (φρούτα, λαχανικά κ.ά.) προσέφεραν στον Δήμο Ιλίου τα Σωματεία Β', Γ' και Ε' Λαϊκών Αγορών, μέλη της Παναττικής Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Η παράδοση των προϊόντων, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των ωφελουμένων του Κοινωνικού Συσσιτίου, έγινε με συνθήκες απόλυτης υγιεινής και ασφάλειας, παρουσία του Δημάρχου Νίκου Ζενέτου και του προέδρου της Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α Δημήτρη Μουλιάτου.

Ο Δήμαρχος Ιλίου συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη της Παναττικής Ομοσπονδίας για την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν, στηρίζοντας για μια ακόμη φορά ευάλωτους συνανθρώπους τους, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. «Η προσφορά σας υπό τις παρούσες συνθήκες καθίσταται ακόμα πιο σημαντική, τόσο γιατί οι συνέπειες της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης είναι πολλαπλές, όσο κυρίως γιατί προέρχεται από ανθρώπους του μόχθου, που βιώνουν καθημερινά τον αγώνα και την αγωνία για επιβίωση. Σας ευχαριστώ θερμά» επεσήμανε.  

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α τόνισε ότι οι επαγγελματίες πωλητές των λαϊκών αγορών, ως ζωντανό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας, δηλώνουν παρόντες να συμβάλλουν όπου και όπως μπορούν για την ανακούφιση ανθρώπων που έχουν ανάγκη, ώστε να μη μείνει κανείς μόνος του στην κρίση.

Παρόντες ήταν επίσης, οι Κώστας Σφύρλας πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Πωλητών Γ΄ Λαϊκής Αθηνών και Γ.Γ της Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α και Δημήτρης Μουτσούλας, πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Πωλητών Ε΄ Λαϊκής Αθηνών, τους οποίους ο Δήμαρχος Ιλίου τίμησε για την προσφορά τους, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Βασιλόπουλος και Περιβάλλοντος Παναγιώτα Μηλιώνη και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Ιλίου «Ο Προμηθέας» Γιώργος Γεωργακόπουλος. 


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.