Ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έστειλαν δεκάδες πολίτες του Ιλίου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και συμμετείχαν στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό στη Σάμο.

Στο Δημαρχείο Ιλίου συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες από φάρμακα, εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής και κλινοσκεπάσματα, τα οποία μεταφέρονται ήδη με δυο διαδοχικές αποστολές, για να συνδράμουν στις ανάγκες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Στις δύσκολες στιγμές της κρίσης που βιώνουμε ατομικά ή συλλογικά, το ανάστημα του καθενός μας μετριέται στις πράξεις. Στο Ίλιον αποδείξαμε ότι διαθέτουμε όχι μόνο το ανάστημα και την ανθρωπιά, αλλά και την ετοιμότητα που απαιτείται απέναντι σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχασαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τις περιουσίες τους. Ευχαριστώ θερμά τους συλλόγους και πολίτες της πόλης που απέδειξαν με τρόπο συγκινητικό, ότι κανείς άνθρωπος, οπουδήποτε και αν βρίσκεται, δεν πρέπει να είναι μόνος του».Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.