Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης συνεχίζει την προσπάθεια για τη στήριξη των μαθητών της πόλης, μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη λόγω της πανδημίας περίοδο. Η Α΄βαθμια Σχολική Επιτροπή πήρε την πρωτοβουλία και προχώρησε στην προμήθεια 66 Η/Υ (laptops) από δημοτικούς πόρους. Τα laptops παραδόθηκαν σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας, με σκοπό να  καλυφθούν οι ανάγκες των εκπαιδευτικών μονάδων, προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργηθεί η «Ηλεκτρονική Τάξη». Σε αυτό το πλαίσιο έχει παραδοθεί όλος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός στις σχολικές μονάδες, έτσι ώστε η εκπαιδευτική μας κοινότητα να είναι σε θέση να αντεπεξέρθει στις απαιτήσεις της διαδικτυακής εκπαίδευσης.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Η προσπάθειά μας είναι να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους μαθητές, που αποτελούν τη νέα γενιά του Δήμου μας. Γι’ αυτό τον λόγο αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και στον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Τσόλα που έχει φροντίσει να βρίσκονται στην καλύτερη“Laptops στα Δημοτικά Σχολεία παρέδωσε η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή για τη δημιουργία ηλεκτρονικής τάξης”


 δυνατή κατάσταση οι σχολικές μονάδες, αλλά και για αυτή την πρωτοβουλία που είναι ένα μεγάλο βήμα προς την τάξη του μέλλοντος, την ηλεκτρονική τάξη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με τη νέα γενιά του Δήμου μας πρωταγωνίστρια».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.