Διαδικτυακό επιμορφωτικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το Γραφείο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης την Παρασκευή 18/12.  Ήταν το πρώτο από μια σειρά προγραμμάτων που έχουν δρομολογηθεί και είχε θέμα: «ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ» με εισηγήτρια την

Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Καλλιόπη Γιαννιτσοπούλου, ενώ δόθηκε χρόνος για ερωτήσεις  και απαντήσεις επί του θέματος.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες για να δώσουμε ευκαιρίες μάθησης στους συμπολίτες μας. Ξεκινήσαμε με το πρώτο επιμορφωτικό πρόγραμμα για τη σωστή διατροφή, ενώ θα συνεχίσουμε με ένα πρόγραμμα για τους γονείς των παιδιών των Παιδικών Σταθμών. Πολλά συγχαρητήρια στην Αντιδήμαρχο Δέσποινα Μεντεσίδου και στο Γραφείο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου μας για την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση των εξ αποστάσεως προγραμμάτων. Επίσης ευχαριστίες και συγχαρητήρια στην κυρία Γιαννιτσοπούλου για την εισήγησή της, καθώς και για την εθελοντική της προσφορά της στα Πολυιατρεία του Δήμου μας».

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε παρόμοιες μελλοντικές δράσεις, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον στο 210 6145146 ή email: diabiou@likovrisipefki.gr.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.