Σε αυτήν την πρωτόγνωρα δύσκολη περίοδο, που βιώνουμε, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής και ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ  ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέκονται δίπλα στην Κοινωνία και τις Ευπαθείς ομάδες σε ολόκληρη την Β. Ελλάδα. Κοινός στόχος , αυτά τα Χριστούγεννα να μην λείψει τίποτα από το τραπέζι και το σπίτι των συνανθρώπων μας που τόσο πολύ χρειάζονται τη βοήθειά μας.

 

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «360ο ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ», συνεχίζει να προσφέρει την αρωγή του σε κοινωνικούς φορείς που αγωνίζονται να διατηρήσουν το επίπεδο ποιότητας ζωής των δοκιμαζόμενων πολιτών, προσφέροντάς τους χαρά τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Όμιλος στηρίζει το πολύ σημαντικό έργο του Δικτύου, προσφέροντας διατακτικές για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης οι οποίες θα διανεμηθούν στα δεκάδες Ιδρύματα και Φορείς μέσω του ανεπτυγμένου δικτύου το οποίο έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.

 

Ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Νικόλαος Πέντζος δήλωσε, “Είναι πολύ σημαντικό που ένα τόσος σημαντικός και συνάμα Κοινωνικά Υπεύθυνος Όμιλος όπως τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, εμπιστεύθηκαν το Δίκτυο για την ενέργεια αυτή. Μια ενέργεια η οποία θα προσφέρει μεγάλη βοήθεια στους εκατοντάδες συνανθρώπους μας στη Β. Ελλάδα αυτά τα Χριστούγεννα. Μια συνεργασία μέσα από την οποία είμαστε απόλυτα σίγουροι πως τα αποτελέσματα στο μέλλον για την Κοινωνία θα είναι πολλαπλά!”

 

Η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη είναι αναπόσπαστα μέρη της κουλτούρας και της στρατηγικής του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και είναι συνεχής η προσπάθεια στήριξης των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, ιδιαίτερα που στις μέρες μας, περισσότερο από ποτέ, αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες, λόγω της πανδημικής κρίσης.

 

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος “Προσφέρω στην Κοινωνία” του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.