«Η οικογένεια Ριμπολόβλεφ είναι ευτυχής που βοηθά την κοινωνία της Λευκάδας. Απαντήσαμε στο αίτημα του νοσοκομείου για δωρεά ενός αναλυτή για test ανίχνευσης κορωνoϊού με τη μοριακή μέθοδο (PCR), με εγγυημένη αξιοπιστία ανάλυσης. Είμαστε σε θέση να σας παραδώσουμε τον εξοπλισμό σήμερα, μαζί με αντιδραστήρια», δήλωσε ο στενός συνεργάτης του Ρώσου μεγιστάνα, Σεργκέι Τσερνίτσιν.Αναλυτή για μοριακά τεστ κορωνοϊού (PCR) διαθέτει πλέον το νοσοκομείο της Λευκάδας

«Είναι μια προσφορά που θεωρούμε απαραίτητη για τους πολίτες του νησιού της Λευκάδας, που δείχνουν, όπως όλοι οι Έλληνες, πειθαρχία και υπομονή, ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση», πρόσθεσε.


«Με την ελπίδα ότι τα περισσότερα από τα τεστ θα βγουν αρνητικά, μένουμε σπίτι, μένουμε μαζί, παραμένουμε ασφαλείς, ώστε να μπορέσουμε σύντομα να απολαύσουμε τη ζωή πλήρως», κατέληξε ο στενός συνεργάτης του Ρώσου μεγιστάνα.
Τον αναλυτή παρέδωσαν στο νοσοκομείο ο εκπρόσωπος της εταιρείας ΜΥΚΗΝΑΙ, Γιάννης Θειακός, και ο διευθυντής του Σκορπιού, Ανδρέας Λεωνίδου.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.