Απίθανα πράγματα και καταστάσεις συμβαίνουν στον Δήμο Κορυδαλλού με θύμα όπως πάντα τους απλούς Δημότες της πόλης. 

Σε επικοινωνία που είχε το αποκαλυπτικό blog attikiola με τον συντονιστή της αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής για την νομιμότητα των αποφάσεων ΟΤΑ, δήλωσε εφόσον ισχύει το ρεπορτάζ  και στην εταιρία που έγινε η ανάθεση για τα rabid test εμφανίζεται και ως μέλος του Διοικητικού συμβουλίου, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορυδαλλού είναι άκυρη.

Επίσης σε περίπτωση προσφυγής κατά της ανάθεσης τόσο ο Δήμαρχος Κορυδαλλού όσο και τα μέλη της Οικονομικής επιτροπής θα αντιμετωπίσουν διοικητικές κυρώσεις και κινδυνεύουν να τεθούν σε αργία για ορισμένη χρονική περίοδο μιας που ήταν υποχρεωμένοι να γνωρίζουν την νομοθεσία. Σε περίπτωση που έχει εκτελεστεί η συγκεκριμένη απόφαση και έχει καταβληθεί στην εταιρία που μετέχει  στο διοικητικό της συμβούλιο, δημοτικός σύμβουλος το χρηματικό ποσόν τότε προβλέπεται ακόμα και να επιστρέψουν τα χρήματα στον Δήμο, ο Δήμαρχος και τα μέλη της Οικονομικής επιτροπής.

Την επίσημη έγγραφη θέση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής θα την έχουμε όπως δεσμεύτηκαν έως τη Δευτέρα.

Ένα ‘’καραμπινάτο’’ σκάνδαλο από πλευράς Δημάρχου και Οικονομικής επιτροπής, αφού γνώριζαν την ιδιότητα και την διοικητική θέση της κας.Καλαμάρη στην εταιρία που έγινε η ανάθεση των 10.000 ευρώ για τα rabid test.









Ψάχνοντας στην πλατφόρμα «Kimds» για την συγκεκριμένη σύμβαση διαπιστώσαμε πως ο κ.Χουρσαλάς, είναι ο «Πρωταθλητής» των απευθείας αναθέσεων σε όλη την επικράτεια κάτι που μας έκανε μεγάλη εντύπωση.

Πάντως από τον Δήμο Κορυδαλλού κρατούν ‘’σιγή ιχθύος’’ αφού δεν μπορούν να αμφισβητήσουν το ρεπορτάζ μας και γνωρίζουν πως απολύτως καμία δικαιολογία δεν μπορεί να γίνει πιστευτή αφού όλοι γνώριζαν και πίστευαν πως λόγο έλλειψης αντιπολίτευσης στον δήμο το θέμα θα περνούσε χωρίς να τους αγγίξει.

πηγή:attikiola

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.