Στις 26 Φεβρουαρίου το Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης για την Καλή Διακυβέρνηση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ)  με  τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (DG Reform), της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου (ΙΠΑ) και την υποστήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, διοργανώνουν, σε εθνικό επίπεδο, διαδικτυακό σεμινάριο για την ανάπτυξη της διαδημοτικής συνεργασίας.

Το σεμινάριο αφορά στην παρουσίαση του «Εγχειριδίου για τη Διαδημοτική Συνεργασία στην Ελλάδα», με στόχο την ευαισθητοποίηση των Δήμων της χώρας ως προς την ανάπτυξη πρωτοβουλιών διαδημοτικής συνεργασίας για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων και την από κοινού αναζήτηση ευκαιριών. Το «Εγχειρίδιο» βρίσκεται σε ηλεκτρονική μορφή στην ακόλουθη διαδρομή: https://www.ypes.gr/politikes-kai-draseis/diadimotiki-synergasia.

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) είναι ελεύθερη, η διάρκειά του είναι από 11:00 π.μ. έως και 12:30 μ.μ.,  ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο σύνδεσμο: https://zoom.us/j/95051992616 με ID: 950 5199 2616, προκειμένου να το παρακολουθήσουν. 

Παράλληλα θα γίνεται και αναμετάδοση του σεμιναρίου μέσω live streaming στην διαδρομή https://www.facebook.com/PodiumInterpeters/posts/3685244601529954 του facebook καθώς και από το youtube στο https://youtu.be/Om8uW3C1wo8

Σημαντικό επίσης είναι το ότι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν τυχόν απορίες-ερωτήσεις και να λαμβάνουν άμεσα απαντήσεις.

Το σεμινάριο θα χαιρετήσει ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Ι. Σταυριανουδάκης.

    


 


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.