Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγορεί για ανεύθυνη συμπεριφορά εν μέσω πανδημίας, εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Με αφορμή τη νέα ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υποστηρίζει ότι «παρά το γεγονός ότι διανύουμε τον πέμπτο μήνα σε lockdown, η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι απελπιστική, ίσως στη χειρότερη στιγμή του από την αρχή της πανδημίας», η Αριστοτελία Πελώνη τονίζει ότι ο κ. Τσίπρας έχει ένα σταθερό «όχι» απέναντι σε κάθε μέτρο.

Αναλυτικά η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη

«Σε κάθε δύσκολη φάση της πανδημίας εμφανίζεται ο κ. Τσίπρας κι εγκαλεί μονότονα την κυβέρνηση, που νυχθημερόν αγωνίζεται, όπως όλες οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη, για την ενίσχυση του συστήματος υγείας και την οικοδόμηση άμυνας απέναντι στον ιό με το τείχος ανοσίας που χτίζουν οι εμβολιασμοί.

Απέναντι σε κάθε μέτρο, ο κ. Τσίπρας έχει ένα σταθερό «όχι».

Θα μπορούσε έστω μια φορά να συνδράμει την κοινή προσπάθεια, να συστήσει τήρηση των μέτρων, να συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης και της κόπωσης της κοινωνίας, αντί να κουνάει διαρκώς το δάχτυλο, αφού έχει υποκινήσει και υποστηρίξει εκδηλώσεις διασποράς του ιού.

Αντί να αναλάβει επιτέλους τον θεσμικό του ρόλο, να συμπεριφερθεί υπεύθυνα καλώντας τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα και να συμβάλει έτσι στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, ο κ. Τσίπρας επιλέγει για άλλη μια φορά να ξεφύγει από τα εσωκομματικά του αδιέξοδα με μικροκομματικές παρεμβάσεις.

Σε πείσμα της καταστροφολογίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση δίνει και θα συνεχίσει να δίνει μαζί με όλους τους Έλληνες τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την έξοδο από την πρωτοφανή αυτή περιπέτεια».

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα


Στην ανάρτησή του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνεται στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη: «Μπροστά σε αυτή τη δραματική κατάσταση αλλά και στις τελευταίες εξελίξεις, που μας υπενθυμίζουν ότι έχουμε ακόμη δύσκολη ανηφόρα μπροστά μας στη μάχη με τον ιό, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ στον ίδιο τον κο Μητσοτάκη. Και να τον καλέσω -έστω και τώρα- να σταματήσει την επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας και να ασχοληθεί με το δύσκολο δρόμο της εξεύρεσης ουσιαστικών λύσεων. Να ξεχάσει, έστω για λίγο, το φανατισμό του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και να ασχοληθεί με τις ζωές και την υγεία των πολιτών αυτής της χώρας».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.