Το ραντεβού της επόμενης Τετάρτης 17 Μαρτίου στις 18:00, αφορά τους τρόπους διαφύλαξης της ψυχικής και σωματικής υγείας την εποχή της πανδημίας και του εγκλεισμού που διανύουμε. Οι διακεκριμένοι ομιλητές θα μας παρουσιάσουν μεθόδους, με τις οποίες μπορούμε να βελτιώσουμε τη νέα καθημερινότητα στην οποία καλούμαστε να προσαρμοστούμε. Πρόγραμμα Εκδήλωσης:


Χαιρετισμοί:  

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Νικόλαος Ψαλλίδας, Ιατρός, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης


Ομιλητές: 

Δρ. Καλλιόπη Λ. Κουντή, Κοινωνική Λειτουργός Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών - Μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Ε.Ε.Π.Φ.Υ.)

                    Τσιώρη Σοφία, Ψυχολόγος, MSc in Counselling Studies
                  Γνωσιακή - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια.

Δρ. Παύλος Χ. Χρηστογεώργος, Ορθοπαιδικός Χειρουργός Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας(Ε.Ε.Π.Φ.Υ.)Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών θα δοθεί ο λόγος στο κοινό για ερωτήσεις.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο: 

https://lu.ma/ygeiastinkarantina 

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 

Παράλληλα, για όσους δεν μπορέσουν να συμμετέχουν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο ζωντανά μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Facebook: www.facebook.com/dimosvvv

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOI1mGmL35xQSeXGVBvOXjw

Webtv Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένηςwww.vvv.gov.gr/webtv

 

Η συζήτηση διεξάγεται στο πλαίσιο σειράς ενημερωτικών συναντήσεων οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 6:00 μ.μ. Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα των συναντήσεων εδώ: https://lu.ma/rantevoumetodimo 

 


   


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.