Ο Δήμος Διονύσου διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση για την Επανάσταση του 1821,  η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming στο κανάλι YouTube  του Δήμου Διονύσου στο σύνδεσμο https://bit.ly/3g3rCmC

Στην εκδήλωση, την οποία θα συντονίσει η κ.Λίλη Θεοδώρου, θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους οι:

- κ.Θάνος Βερέμης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Ιστορία και τις Διεθνείς Σχέσεις - Θέμα: «Ελληνική Επανάσταση, Ιστορική Εξέλιξη από την έναρξη έως τη θητεία του Καποδίστρια».

- κ.Στέφανος Καβαλλιεράκης, Ιστορικός, Διευθυντής Διευθυντής Μουσείου Πόλεως των Αθηνών-Ιδρυματος Βούρου Ευταξία, συγγραφέας & Αρθρογράφος - Θέμα:«Ένα έθνος σε κίνηση, η πορεία μέχρι την Ελληνική Επανάσταση».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ακόμη ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Νίκος Καρυστινός.

Κατά τη διάρκεια της  εκδήλωσης θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους πολίτες προς τους συμμετέχοντες, μέσω του email politismos@dionysos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.