Την μετονομασία του Α΄ Κλειστού Γυμναστήριο Ιλίου (Πεταλούδα) σε «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΟΣΗΣ» αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου, σε ένδειξη τιμής στο πρόσωπο του τ. Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Δημοτικού Συμβούλου, που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή. 

Σε συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως για να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα, το Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασε σύσσωμο τη θλίψη του για την απώλεια  ενώ όλες οι δημοτικές παρατάξεις εξήραν την προσφορά του στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ειδικότερα, το Δ.Σ. αποφάσισε:

  • Να εκφράσει την βαθιά θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

  • Το Ά Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου (Πεταλούδα), επί των οδών Κωλέττη και Κώστα Καρυωτάκη, να πάρει το όνομα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΟΣΗΣ»

  • Η κηδεία του εκλιπόντος να γίνει Δημοσία Δαπάνη.

  • Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Δημάρχου Ιλίου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

  • Ο Δήμαρχος Ιλίου να  παραστεί στην τέλεση της εξόδιου ακολουθίας και να εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Ο Γιώργος Λιόσης, υπήρξε ακούραστος υπηρέτης του κοινωνικού συνόλου, πολύτιμος συνεργάτης, με μεγάλη και ανιδιοτελή αγάπη για την πόλη. Υπηρέτησε, επί σειρά ετών, με υποδειγματική τιμιότητα, ακεραιότητα, συνέπεια και σεβασμό την Αυτοδιοίκηση, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό του Ιλίου, όπου διακρίθηκε για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος. Η απουσία του κάνει φτωχότερο το Δημοτικό Συμβούλιο και την τοπική κοινωνία».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.