Απέραντη οδύνη στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου, αλλά κυρίως στην παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία-Νίκος Ζενέτος» σκόρπισε η είδηση της απώλειας του τ. Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Λιόση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, απρόσμενα και άδικα, στα 65 του χρόνια.

Ο Γιώργος Λιόσης υπηρέτησε, επί σειρά ετών, με υποδειγματική τιμιότητα, εντιμότητα, ακεραιότητα, συνέπεια και σεβασμό την Αυτοδιοίκηση, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό του Ιλίου, όπου διακρίθηκε για το υψηλό αίσθημα ήθους, ευθύνης και καθήκοντος σε κάθε του ενασχόληση. 

Η αγάπη του για το Ίλιον, τον τόπο όπου μεγάλωσε και δημιούργησε, ήταν βαθιά, ανιδιοτελής και δημιουργική, μέχρι το τέλος. 

Ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημοτικός Σύμβουλος και επιστήμονας μοιράστηκε από κοινού με την παράταξή μας το μεγάλο του όραμα για την πόλη και τους πολίτες του, ένα όραμα που θα μας συνοδεύει και θα μας χαρακτηρίζει. 

Η οικογένεια της παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία-Νίκος Ζενέτος» δεν αποχαιρετά μόνο έναν πολύτιμο συνεργάτη, αλλά και έναν πολύτιμο φίλο. Ένα φίλο καρδιάς.

Ο επικεφαλής Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και τα μέλη της εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του και τα παιδιά του, στους οποίους αφήνει παρακαταθήκη το ζεστό χαμόγελο και την αγνή ψυχή του. 


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.