Ο Φάνης Χριστοδούλου αναδείχτηκε πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της EOK που θα δρομολογήσει τη διεξαγωγή των τελικών εκλογών της Ομοσπονδίας.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά με την συμμετοχή 10 μελών, τα οποία εξέλαβαν την πλευρά της πρώην διοίκησης ως αποχωρήσασα, από την στιγμή με δική της πρωτοβουλία έγινε η πρώτη διακοπή ενώ στην συνέχεια ήταν αρνητική στο να συνεχιστεί και πρότεινε αναβολή.

Μπροστά στον κίνδυνο, λοιπόν να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, η παράταξη «Πρώτα το Μπάσκετ» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα απέστειλε νέα πρόσκληση σε όλα τα μέλη της διοίκησης για να συνεχιστεί η συνεδρίαση με στόχο να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και να προκύψει η σύνθεση του Δ.Σ. της διοίκησης Πρωτοδικείου που έχει ως σκοπό να οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές μέχρι τις 31 Μαΐου.Εν τέλει, ο Φάνης Χριστοδούλου αναδείχτηκε πρόεδρος από τα μέλη τα οποία συμμετείχαν στη συνεδρίαση, πλην της πλευράς Βασιλακόπουλου που είχε προτείνει αναβολή για το μεσημέρι της Τρίτης 6/4, επικαλούμενη δήθεν μπέρδεμα με τις παραιτήσεις, μολονότι στην πρώτη συνεδρίαση υπήρξε απαρτία. Πλέον τα πρακτικά της συνεδρίασης θα κατατεθούν την Τρίτη 6/4 στο Πρωτοδικείο ώστε να προχωρήσει η προκήρυξή των εκλογών της Ομοσπονδίας μπάσκετ.


Το Δ.Σ. της προσωρινής Διοίκησης:


Πρόεδρος: Φάνης Χριστοδούλου

Α’ Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Β’ Αντιπρόεδρος: Νίκος Νικολόπουλος

Γενικός Γραμματέας: Ευθύμης Ρεντζιάς

Ταμίας: Μπάμπης Μαρκάκης

Ειδικός Γραμματέας Δ.Σ.: Ασημακόπουλος


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.