Ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης θα παραχωρήσει την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 10.30 π.μ. συνέντευξη Τύπου με θέμα την αναμόρφωση του εισαγωγικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ).

Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης είναι η εκπαιδευτική μονάδα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) που έχει ως αποστολή την εκπαίδευση ενός σώματος εξειδικευμένων επιτελικών στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης με άρτια επαγγελματική κατάρτιση.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης επί της οδού Πειραιώς 211 στον Ταύρο.

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την αποτροπή μετάδοσης της νόσου του κορωνοϊού θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφαλείας με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Σημειώνεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο κτήριο χωρίς τη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δημοσιογράφοι που επιθυμούν να καλύψουν τη συνέντευξη Τύπου θα πρέπει να αποστείλουν τα προσωπικά τους στοιχεία και το μέσο που εκπροσωπούν το αργότερο έως την Τετάρτη 26 Μαΐου στις 18.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση  shountasi@gmail.com  υπόψη της κ. Χουντάση. 

 


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.