Την Πέμπτη 27 Μαΐου ξεκίνησε να λειτουργεί κανονικά το νέο Εμβολιαστικό Κέντρο εντός των ορίων του Δήμου Διονύσου, στο ΙΚΑ Αγίου Στεφάνου επί των οδών Χελμού και Ειρήνης, με δεκάδες πολίτες να προσέρχονται και να εμβολιάζονται σε συνθήκες ασφάλειας και με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία.

Σημειώνεται ότι οι συμπολίτες μας ήδη από τις 19/5 μπορούν να κλείνουν καθημερινά τα ραντεβού τους στο νέο Εμβολιαστικό Κέντρο, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΕΟΔΥ.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης επισκέφθηκε το νέο Εμβολιαστικό Κέντρο κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, συνοδευόμενος από την Εντεταλμένη Σύμβουλο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργία Κριεμάδη, και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με στελέχη του Εμβολιαστικού Κέντρου αλλά και πολίτες που προσήλθαν για να εμβολιαστούν.  

Σύμφωνα την ενημέρωση των στελεχών του Κέντρου προς το Δήμαρχο, κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας κλείστηκαν 174 ραντεβού, ενώ το σύνολο των πολιτών προσήλθε εντός των προκαθορισμένων ωρών και εξυπηρετήθηκε χωρίς καθυστερήσεις.

Αυτή τη χρονική περίοδο το Εμβολιαστικό Κέντρο λειτουργεί με δύο εμβολιαστικές γραμμές, αποκλειστικά με το εμβόλιο της Pfizer, ενώ το ΙΚΑ Αγίου Στεφάνου εξακολουθεί να παρέχει προς τους πολίτες τις υπηρεσίες που παρείχε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης στο πλαίσιο της επίσκεψής του έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί πετύχαμε έναν από τους στόχους μας, που ήταν η λειτουργία Εμβολιαστικού Κέντρου Covid-19 μέσα στα όρια του Δήμου μας, στο κτίριο του ΙΚΑ Αγίου Στεφάνου. Όπως έχω ξαναπεί, το κύριο μέλημά μας είναι να διευκολύνουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τη ζωή και καθημερινότητα των δημοτών μας. Από εδώ και στο εξής οι συμπολίτες μας θα μπορούν να κάνουν τα εμβόλιά τους κοντά στα σπίτια τους, χωρίς να ταλαιπωρούνται, όπως επίσης μπορούν να κάνουν καθημερινά Δωρεάν Rapid Test μέσω της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ που εξασφαλίσαμε και βρίσκεται καθημερινά 9:30 με 15:00 στον Άγιο Στέφανο, επί των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Κοιμήσεως Θεοτόκου. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ που εισάκουσαν τα αιτήματά μας και να υποσχεθώ ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό των συνδημοτών μας».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.