Κλειδωμένο σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο, ζητώντας από τον συγκάτοικο του 10.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν, κρατούσαν έναν 25χρονο από το Μπαγκλαντές δύο Αλβανοί υπήκοοι ηλικίας 29 και 32 ετών.


Οι δράστες είχαν απαγάγει τον 25χρονο από τα Εξάρχεια και συνελήφθησαν ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση που έκαναν άνδρες της ΟΠΚΕ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 30-5-2021 στο Παλαιό Φάληρο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 29 και 32 ετών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, αρπαγή και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω από κοινού με συνεργό τους που αναζητείται, προέβησαν σε αρπαγή 25χρονου αλλοδαπού από την οικία του στα Εξάρχεια και στη συνέχεια εκβίασαν φιλικό πρόσωπο του απαχθέντα, απαιτώντας "λύτρα" ύψους -10.000- ευρώ, προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε σε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., με επακόλουθο αστυνομικοί της ομάδας από κοινού με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, να οργανώσουν επιχείρηση με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του διαμερίσματος που κρατείτο ο απαχθείς στο Παλαιό Φάληρο, την απελευθέρωσή του και τη σύλληψη των δραστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.