Η 26χρονη γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα Πακιστανών σε πλαζ στην Αγία Μαρίνα, περιέγραψε πώς συνέβη το περιστατικό.


«Περίμενα στο πάρκινγκ της παράλιας. Έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άντρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τέλος πάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου», εξέφρασε στο MEGA η νεαρή γυναίκα.


«Άρχισα να φωνάζω, προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα»

Και προσέθεσε το εξής: «Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο προς τα εμένα φυσικά στραμμένο το κινητό και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο».«Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο. Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διαφορά πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα, συνεχίζοντας να τραβούν».


«Η παραλία ήταν γεμάτη και δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει»

Όσο για την ταυτότητα των δραστών, σχολίασε πως «δεν έχω ιδέα ποιοι είναι. Κανένας μας δεν ξέρει. Πιστεύω ότι εάν δεν ήταν εκεί άντρας μου προφανώς θα έκαναν και κάτι ακόμα γιατί οι διαθέσεις τους ήταν άγριες. Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στην ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου απλά να βλέπεις ότι. Δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή».

Ερωτηθείσα για το αν η πλαζ είχε κόσμο και αν βοήθησε κανείς, είπε πως «μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε. Η παραλία ήταν γεμάτη. Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρήγορα, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας», κατέληξε αναφορικά με την επίθεση εναντίον της, με τις Αρχές να αναζητούν τα υπόλοιπα άτομα της ομάδας των Πακιστανών που συμμετείχαν στο περιστατικό.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.