Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/6 στην πλατεία Ν.Πλαστήρα (πλησίον γηπέδου ποδοσφαίρου Κρυονερίου), η «Ημέρα Υιοθεσίας», εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Διονύσου και η Φιλοζωική Ένωση Κρυονερίου, με την συμμετοχή του Φιλοζωικού Σωματείου Διονύσου και την βοήθεια πλήθους εθελοντών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που εξελίχθηκε σε μία πραγματική γιορτή φιλοζωίας, με ξεκάθαρο μήνυμα αγάπης και στήριξης σε κάθε απροστάτευτο ζώο, υιοθετήθηκαν αδέσποτα σκυλάκια, ενώ η πτυχιούχος θετική εκπαιδεύτρια σκύλων και μέλος του οργανισμού Doggone Safe κ.Αγγέλικα Χέρρα έκανε παρουσίαση σε παιδιά και γονείς για την ασφάλεια κοντά σε σκύλους και αποφυγή δαγκώματος.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο αρμόδιος Εντεταλμένος Σύμβουλος Γιάννης Τσουδερός, eκπρόσωποι της Ζωοφιλικής Ομοσπονδίας Σωματείων Αττικής Σαρωνικού, η κ.Λία Κυρατζοπούλου κ.α.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και το ιατρείο ζώων Pet Help, το οποίο μέσω του κ.Γιάννη Καραλή προσέφερε δωρεάν κλινική εξέταση σε όλα τα ζώα που υιοθετήθηκαν .

Ακόμη μοιράστηκε σε όλους τους συμμετέχοντες έντυπο πληροφοριακό υλικό.

Την προώθηση επικοινωνίας της εκδήλωσης ανέλαβε η Dream Team.

Την εκδήλωση οργάνωσε και συντόνισε η Άμισθη Ειδική Σύμβουλος Φιλοζωίας του Δήμου Διονύσου Μαρία Αντωνοπούλου-Πρίντζου σε συνεργασία με την Προϊσταμένη του Τμήματος Φροντίδας Αδέσποτων του Δήμου Διονύσου κ.Μιράντα Μπακαφούκα και την διαχειρίστρια της ηλεκτρονικής σελίδας ενημέρωσης «Επιτροπή Αδέσποτων Δήμου Διονύσου» κ.Μόϊρα Χρυσαφογεώργη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.