Στην ερώτηση γιατί να ψηφίσει κάποιος στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών εσωκομματικών οργάνων της ΝΔ, απαντά με τοποθέτησή του ο Υποψήφιος Πρόεδρος Δημ.Το Κορυδαλλού Στέφανος Βαγενάς.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Την ερχόμενη Κυριακή έχουμε εκλογές ανάδειξης εσωκομματικών οργάνων της πόλης μας στη Νέα Δημοκρατία. Η πιο κλασσική ερώτηση που δέχομαι ως υποψήφιος είναι το γιατί να ψηφίσω ,τι με νοιάζει εμένα;
Και αυτό ήταν και η αφορμή μου να γράψω το παρόν άρθρο. «Από τη στιγμή που θα πει κάποιος για τις υποθέσεις του κράτους: – Τι με νοιάζει εμένα? Μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι το κράτος είναι χαμένο». Έτσι θεωρώ χρέος όλων των ενεργών πολιτών που στήριξαν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή, να έρθουν να ψηφίσουν για τον εκπρόσωπο τους στην πόλη του  Κορυδαλλού.

Η συμμετοχή των πολιτών σ’ όλες τις αποφάσεις αποτελεί το χαρακτηριστικό γνώρισμα της δημοκρατίας. Ένα τέτοιο είδος ισότητας ζητά ο λαός.

Εφόσον στις 24 Οκτώβρη θα μου δοθεί η εντολή απο τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας της πόλης μας, πρωταρχικός μου στόχος ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ θα είναι να συνδέσουμε το κυβερνών κόμμα με την κοινωνία της πόλης μας.




Η ΔΗΜ.ΤΟ Κορυδαλλού, τα εκλεγμένα μέλη της αλλά και τα απλά μέλη και οι φίλοι της οργάνωσης απο τις 25 Οκτώβρη κιόλας θα αναλάβουν να συνδέσουν τις “μάχες” της καθημερινότητας με το κυβερνητικό έργο.
Το κυβερνητικό έργο ενός Πρωθυπουργού που ακόμα και οι πολιτικοί του αντίπαλοι παραδέχονται ότι έχει πολύ γρήγορα αντανακλαστικά στο να αφουγκράζεται τα προβλήματα και τους προβληματισμούς της ελληνικής κοινωνίας.

Η Δημοτική Τοπική οργάνωση του Κορυδαλλού σίγουρα δεν θα κάνει το έργο της κυβέρνησης. Όμως θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της κοινωνίας με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Άλλωστε τα πολλά μικρά είναι αυτά που συνθέτουν τα μεγάλα.
Μακριά από πολιτικαντισμούς και φτηνούς διαχωρισμούς από την επόμενη μέρα κιόλας θα προσπαθήσουμε να μπούμε “στα παπούτσια του άλλου”, θα κάνουμε το πρόβλημά του δικό μας και θα διεκδικήσουμε τον πολιτισμό της καθημερινότητας που μας αξίζει.

Είτε κερδίσω λοιπόν είτε όχι αυτή την εκλογική μάχη, καλώ όλα τα μέλη της οργάνωσης και τους φίλους της να συμμετάσχουν ενεργά στο έργο της ΔΗΜ.ΤΟ Κορυδαλλού καθώς μόνο με την ενεργή και γόνιμη συμμετοχή των πολιτών στα πολιτικά δρώμενα, η κοινωνία προοδεύει, οι δομές αλλάζουν και τα κράτη ανθίζουν στους περισσότερους τομείς.
Ιδιαίτερα σε μια τόσο σημαντική συγκυρία όπου η χώρα βγαίνει σιγά σιγά από την παγκόσμια υγειονομική κρίση που επέφερε η πανδημία της COVID-19 και επιτέλους επιστρέφουμε στην κανονικότητα, η εκπροσώπηση της πόλης τους Βόλου είναι σίγουρα ένα σημαντικό ζήτημα που μας αφορά όλους.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου λοιπόν, συμμετέχουμε αποφασίζουμε, συνδιαμορφώνουμε.
Γιατί η απόφαση για το αύριο μας είναι στο χέρι μας!

ψηφίζουμε όλα τα άξια στελέχη της ΔΗΜΤΟ μας.

  1. ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  2. ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗ ΜΑΡΙΑ 
  3. ΓΛΥΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
  4. ΔΗΜΑΚΗ ΦΑΝΗ
  5. ΖΗΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  6. ΙΝΟΠΑΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
  7. ΚΑΛΥΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  8. ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
  9. ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
  10. ΛΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  11. ΜΠΙΣΤΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  12. ΡΕΜΙΓΚΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
  13. ΡΟΥΦΟΓΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  14. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ 
  15. ΣΥΓΑΡΕΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  16. ΤΑΚΑΚΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  17. ΤΣΑΚΑΜΕΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
  18. ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 + ΒΑΓΕΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.