Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» μίλησε για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, τονίζοντας την ικανότητα του αντιπάλου στην άμυνα

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραχώρησε δηλώσεις για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό (13/10, 22:00, Novasports Prime) και σχολίασε την ικανότητα της ομάδας στην άμυνα.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον αγώνα με τους «ερυθρολεύκους» ως μία από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες που μπορεί να υποβληθεί η ομάδα του.

Ειδικότερα, είπε: «Επέστρεψαν. Έχουν πολλούς σημαντικούς παίκτες από πέρυσι και έχουν ξεκινήσει πολύ καλα. Είναι μία αναμέτρηση όπου πρέπει να παίξεις πολύ καλά για να κερδίσεις και δεν θα μας χαριστεί τίποτα. Ο Ολυμπιακός κρατάει τον αντίπαλο στους 60 πόντους. Έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να υπερασπιστούν την περιφέρεια, ενώ μέσα στη ρακέτα είναι ο Χασάν Μάρτιν που κάνει τη δική του δουλειά. Είναι μια πολύ έμπειρη και πολύ σκληρή ομάδα. Θέλω να δω πώς θα ξέρουμε πού βρισκόμαστε».

Για τη σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στη Μπάγερν: «Είναι ένα ακόμα παιχνίδι, πρέπει να το προετοιμάσεις καλά, με τη νοοτροπία του να είσαι σκληρός. Παίξαμε με την ίδια σκέψη και τις ίδιες συνθήκες στο Μόναχο. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, πιθανότατα με χαμηλό σκορ και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.