Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Ιλίου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ιλίου, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ιλίου δημιουργούνται τμήματα σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Α/Α

ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 ΣΕ ΩΡΕΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΤΗΛΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

1

Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας 

25

Χ


2

Πρακτικές συμβουλές (υγιεινής) διατροφής 

25

Χ


3

Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1) 

25

Χ


4

Ισπανικά για τον τουρισμό (Α1-Α2)

25

Χ


5

Αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών σε άτυπα περιβάλλοντα μάθησης

25

Χ


6

Συμβουλευτική σε εξιδεικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός,

διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή  κ.λ.π.) 

25

Χ


7

Τοπική Ιστορία 

25

Χ


Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.
Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην Κεντρική Γραμματεία του Δήμου και συγκεκριμένα στο e-mail: kentrikigrammateia@ilion.gr 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ιλίου και συγκεκριμένα στην κυρία Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, τηλ. 2132030045, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 – 13:00, e-mail: flabropoulou@ilion.gr ή να επισκεφτεί τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.ilion.gr/κέντρα-δια-βίου-μάθησης/ 

Συντονιστής του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ιλίου είναι ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Παιδείας Φώτης Μαρκόπουλος.

Σημειώνεται ότι, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αίτηση συμμετοχής: https://www.ilion.gr/aitisi_simmetoxis_kdvm_2021 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.