Εκπροσώπους του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης - Λυκόβρυσης "ΙΩΝΙΑ" και του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου "Αριστοτέλης" υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης τη Δευτέρα 22/11/2021 σε δύο συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Γραφείο Δημάρχου.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Μικρασιατών παρουσίασαν τη δράση του συλλόγου καθώς και τον προγραμματισμό τους για το επόμενο διάστημα, που έχει ως στόχο τη διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς. Στην επόμενη συνάντηση οι εκπρόσωποι του Συλλόγου παρουσίασαν στον Δήμαρχο τις δράσεις του συλλόγου, ιδιαίτερα για το σκάκι, και ζήτησαν την υποστήριξη του Δήμου στην προσπάθεια του του Συλλόγου, για τη διάδοση αυτού του πνευματικού αθλήματος στο Δήμο.  Ο Δήμαρχος παρέδωσε αντίτυπα του βιβλίου που εξέδωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και παρουσιάζει την ιστορία του Δήμου και των δύο Δημοτικών Ενοτήτων του. 

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα σήμερα τη χαρά να υποδεχτώ τους εκπροσώπους δύο εκ των πιο δραστήριων συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας. Ενημερώθηκα από τις διοικήσεις τους για τις δράσεις τους, τις οποίες πάντα προσπαθούμε να στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Είχα τη χαρά να τους παραδώσω ιδιοχείρως το βιβλίο που παρουσιάζει την ιστορία του Δήμου μας. Ιστορία την οποία Αυτοδιοίκηση και Κοινωνία των Πολιτών έχουμε γράφει από κοινού τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση συνεργασίας και στήριξης τα επόμενα.»


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.