Στα 8α βραβεία Αυτοδιοίκησης που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Δημάρχων Αττικής (ΕΝ.Δ.Α.) και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Μέγαρο Μουσικής την Τετάρτη 15/12 βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της Π.Ε.Δ.Α. Τάσος Μαυρίδης.

Οι δύο φορείς τίμησαν πρόσωπα και φορείς, με σημαντική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Ο κ Μαυρίδης κλήθηκε να παραδώσει βραβείο στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για την προσφορά στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης Α' & Β' Βαθμού. Επίσης τιμήθηκε ο κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Εσωτερικών για την ξεχωριστή προσφορά στη χώρα μας και ειδικότερα τη στήριξη του Θεσμού της Αυτοδιοίκησης.

Επιπλέον τιμήθηκαν ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπροστασίας Αφιδνών

«για την Κοινωνική τους προσφορά σε πρόσφατα κρίσιμες για τη χώρα μας στιγμές», οι  Ολυμπιονίκες  Στέφανος Ντούσκος, Μιλτιάδης Τεντόγλου, και η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών «για τις παγκόσμιες διακρίσεις τους» και οι Δήμαρχοι  Ιωάννης Καλαφατέλης, Λάμπρος Μίχος, Ανδρέας Παχατουρίδης,  Διονύσιος Χατζηδάκης, Μιχαήλ Σταυριανουδάκης,  Σπυρίδωνας Σπυρίδων «για την πολυετή προσφορά τους στην Αυτοδιοίκηση».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υπουργός Εσωτερικών και εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μάκης Βορίδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και  Μιχάλης Χατζηγιαννάκης, ο Γ. Γραμματέας της Κ.Ε.Δ.Ε. Δημήτρης Καφαντάρης, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΠΑ Εμπορίας Ευάγγελος Κοσμάς, ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης Δημάρχων Κρήτης Κυριάκος Βιρβιδάκης  και πλήθος πρώην και νυν Δημάρχων και συγγενών και φίλων των τιμωμένων.

Την βραδιά ομόρφυναν οι καλλιτέχνες Δημήτρης Σιγαλός και Δημήτρης Γιάκας, ενώ την παρουσίαση έκαναν ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Λαιμός και η κα Βίκυ Τσουμπρή. Χορηγός της εκδήλωσης που ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, ήταν η ΔΕΠΑ Εμπορίας. 

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Για όγδοη χρονιά Ένωση Δημάρχων και ΠΕΔ Αττικής είχαμε τη χαρά να διοργανώσουμε τα βραβεία Αυτοδιοίκησης και σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση να τιμήσουμε πρόσωπα και φορείς με προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Προσωπικά είχα τη χαρά να παραδώσω βραβείο στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για την προσφορά στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης Α' & Β' Βαθμού. Προσφορά, που ξεκίνησε από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Πεύκης, στα οποία καθίσαμε μαζί και συνεχίστηκε στον Δήμο Αμαρουσίου, στην Προεδρία της ΚΕΔΕ και στην Περιφέρεια Αττικής, παράλληλα με την άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος και την Προεδρία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Τον ευχαριστούμε για την αυτοδιοικητική και κοινωνική προσφορά του, όπως και τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τους συναδέλφους Δημάρχους και τους άλλους τιμηθέντες της εκδήλωσης».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.