Σύμβαση με ανάδοχο εταιρεία για την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων υπέγραψε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Μαυρίδης την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου. Η σύμβαση έχει χρονική έκταση δύο ετών, αφορά και στις δύο Δημοτικές Ενότητες και εντάσσεται στην πολιτική εξωραϊσμού των γειτονιών και την εξυπηρέτηση των δημοτών, ενώ έχει περιβαλλοντικό πρόσημο καθώς τα οχήματα που απομακρύνονται οδηγούνται προς ανακύκλωση βάση του Π.Δ.116/2004.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε αποσύρει περισσότερα από 100 οχήματα από τους δρόμους της πόλης μας. Με τη νέα σύμβαση, που υπογράψαμε, θα συνεχίσουμε να απομακρύνουμε εγκαταλελειμμένα οχήματα, τα οποία καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης και επιπλέον αποτελούν εστίες μόλυνσης για τις γειτονιές μας. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας φροντίζουν, με τα απαραίτητα μέσα, να παραδίδουν τους δρόμους ελεύθερους για τους πεζούς και τα  οχήματα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουμε την ανακύκλωση».

Οι δημότες που εντοπίζουν εγκαταλελειμμένο όχημα παρακαλούνται να ενημερώνουν το Γραφείο Δημότη στα τηλέφωνα 15323 και 2106145130,  στο Δημοτικό Κατάστημα Λυκόβρυσης, Διεύθυνση Περιβάλλοντος (Αγίας Βαρβάρας 25) ή ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής Citify – Smart City Λυκόβρυσης- Πεύκης.Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.