Με χαρά και μεγάλη υπερηφάνεια, όλοι εμείς στην ΟΝΝΕΔ θέλουμε να ευχηθούμε στον πρόεδρό μας Παύλο Μαρινάκη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ως Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Στο πρόσωπο του προέδρου μας, ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη που δείχνει στη νέα γενιά, δίνοντάς του την ευκαιρία να προσφέρει στην παράταξη από μια ακόμα θέση ευθύνης.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έχει υπηρετήσει την παράταξη από τα φοιτητικά του χρόνια ως μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διατελώντας σε καίριες θέσεις στο Οργανόγραμμα της ΟΝΝΕΔ ως Υπεύθυνος του Πολιτικού Συμβουλίου και ως Αντιπρόεδρος της Οργάνωσης.

Τα τελευταία δύο χρόνια με τον Παύλο Μαρινάκη ως επικεφαλής της Οργάνωσης, η ΟΝΝΕΔ μετρά πλέον πάνω από 70.000 μέλη στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, έχει αυξήσει τη δυναμική της και την παρουσία της κάνοντας τις προτάσεις της νόμους του κράτους.

Μαζί του θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε καθημερινά στο πλευρό όλων των νέων, δυναμώνοντας καθημερινά το όραμά μας για μια ΟΝΝΕΔ για όλους.

Είμαστε βέβαιοι πως με την εργατικότητα, την αποφασιστικότητα, τη δυναμική και το ήθος του θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα νέα του καθήκοντα κάνοντάς μας ξανά περήφανους.

 

Από όλους εμάς στην ΟΝΝΕΔ, πρόεδρε Συγχαρητήρια!

 

 

Ποιος είναι ο Παύλος Μαρινάκης

 

Ο Παύλος Μαρινάκης εξελέγη Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας το Δεκέμβριο του 2021 έπειτα από πρόταση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) μετά την εκλογή του στο 12ο Τακτικό Συνέδριο της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2019. Ο Παύλος Μαρινάκης εξελέγη με ποσοστό 87% επί των συνέδρων που ψήφισαν υπέρ της υποψηφιότητάς του.

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1988, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή. Στα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική και διατέλεσε Υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην σχολή του.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.