Ένα ηλιόλουστο πρωινό, όλοι οι ήρωες των αγαπημένων μας παραμυθιών, είχαν το καθιερωμένο τους ετήσιο ραντεβού για πικνίκ στο Δάσος: η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Λύκος, ο Κοντορεβιθούλης, ο Γίγαντας, η Χιονάτη και οι 7 νάνοι, η βασίλισσα του παλατιού, τα γουρουνάκια και όλοι οι ήρωες των παιδικών μας χρόνων!


Η μέρα κυλούσε όμορφα με γέλια, χορό παιχνίδια και κυνηγητό! Λίγο πιο πέρα, η Πεντάμορφη τραγουδούσε παρέα με τα πουλιά του δάσους, ενώ ο Παπουτσωμένος Γάτος εξερευνούσε τις κουφάλες των δέντρων μαζί με την Γιαγιά και προς μεγάλη τους έκπληξη, ανακάλυψαν ένα παλιό ξύλινο μουσικό κουτί! Χωρίς δεύτερη σκέψη, ανοίξανε το κουτί και μια υπέροχη μελωδία ακούστηκε απ’ άκρη σ’ άκρη του Δάσους.


Όμως κάτι συνταρακτικό συνέβη στο Δάσος των Παραμυθιών… Το Δάσος πάγωσε με μιας - o ουρανός σκοτείνιασε και τα πάντα καλύφθηκαν με πάγο! Οι μικροί μας ήρωες είχαν παγώσει. Τα δέντρα, τα πουλιά, τα λουλούδια και όλα τα ζώα του δάσους ...τα πάντα είχαν καλυφθεί με το πέπλο του Φόβου. Τι συνέβη; Πως βρέθηκε εκεί το ξύλινο μουσικό κουτί; Ποιος ήθελε να κάνει κακό στο δάσος;


Κάπως έτσι αρχίζει το Κυνήγι του Θησαυρού, για να λύσουμε αυτό το μυστήριο. Να ψάξουμε να βρούμε το ξόρκι, που θα ξαναδώσει ζωή στο μαγεμένο δάσος. Η αγνή καρδιά θα σε οδηγήσει και το γρήγορο μυαλό θα βοηθήσει, το ξόρκι να σου λύσει! Να θυμάσαι, ότι ο φόβος δεν υπάρχει πουθενά, παρά μόνο μέσα στο μυαλό σου!


Το Κυνήγι του Θησαυρού θα ξεκινήσει την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ. στο Λιμάνι στο Πόρτο Ράφτη. Ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), συνδιοργανώνουν και προσκαλούν όλα τα παιδιά στη μοναδική αυτή περιπέτεια με γρίφους και πολλά δώρα!

 

Μπορείς να λύσεις τους γρίφους και να διώξεις τον φόβο από το Δάσος, σώζοντας όλους τους ήρωες των Παραμυθιών;

 

Για ηλικίες έως 12 ετών, συνιστάται η συμμετοχή με τη συνοδεία ενήλικα. Η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική, με τήρηση αποστάσεων ενάμισι (1,5) μέτρου.

 

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η Vodafone Μαρκοπούλου (κ. Βασίλης Ευαγγελίου), ο «Κωτσιόπουλος» Γλυκές δημιουργίες, η «Intersport», η Φρουτεμπορική «Μυλωνάς», η «Electronet» Μπέης, τα παιδικά ρούχα «DP...am», το βιβλιοπωλείο «Οἶδα», η «Taz pizza & creperie».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.