Με αφορμή τον σάλο που έχει προκαλέσει η υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της Σίδνεϊ, Μίλος Νίνκοβιτς, κατήγγειλε δημοσίως τον Ραφαέλ Ναδάλ για παράνομη είσοδο στην Αυστραλία

Το «μπλόκο» των Αυστραλών στον Νόβακ Τζόκοβιτς και η απόφαση της απέλασης του, η οποία θα τελεσιδικήσει τη Δευτέρα (10/1), είναι από τα μεγαλύτερα θέματα των τελευταίων 24ωρων.


Ο πατέρας του «Νόλε» έχει ανάγει την υπόθεση του γιού του σε... εθνικό ζήτημα και ουκ ολίγοι Σέρβοι έχουν πάρει δημοσίως το πλευρό του Νο. 1 τενίστα του κόσμου.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της Σίδνεϊ, Μίλος Νίνκοβιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε στην «Kurir» κατήγγειλε πως η κυβέρνηση της Αυστραλίας δεν έδειξε την ανάλογη... «ευαισθησία» για τον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος μπήκε στην Αυστραλία μερικά 24ωρά πριν λήξει η καραντίνα του.


«Ουδείς ασχολήθηκε με αυτό, όμως θυμάμαι ότι ο Ναδάλ ανακοίνωσε πως νόσησε από κορωνοϊό στις 20 Δεκεμβρίου και μπήκε στην Αυστραλία στις 30 ή στις 31 Δεκεμβρίου! Δεν είχαν περάσει δύο εβδομάδες και για να μπεις στην Αυστραλία, πρέπει να έχουν περάσει 14 ημέρες από την νόσησή σου, είτε είσαι Αυστραλός, είτε είσαι ξένος. Ουδείς έχει γράψει κάτι γι' αυτό, κανείς δεν ρωτάει τι συνέβη. Πως έγινε κάτι τέτοιο; Και όμως, όλο αυτό δείχνει ότι ήξεραν από νωρίς τι ήθελαν να κάνουν και γιατί το έκαναν με τον Νόβακ», ανέφερε ο 37χρονος εξτρέμ.

Μάλιστα στις 6 Ιανουαρίου ο Ναδάλ αγωνίστηκε μετά από 154 ημέρες σε αγώνα (καθότι τραυματίας) συμμετέχοντας στο τουρνουά της Μελβούρνης (ATP 250) το οποίο και εν τέλει κατέκτησε!



... ενώ πάλι μέσω twitter στις 31/12 ενημέρωσε για την άφιξη του στη Μελβούρνη.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.