Το νησί της Ρόδου επισκέφτηκαν ο Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ Μένιος Κορομηλάς και η Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κατερίνα Κορωνιά, που τους υποδέχτηκε η Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Δωδεκανήσου Βιβή Παπαδοπούλου, ο Αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Δωδεκανήσου Χρήστος Δρακιού και ο Υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ρόδου Γιώργος Αντώναρος, στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιούν μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ με σκοπό τη συνεχή επαφή με νέους ανθρώπους ζουν, εργάζονται και δημιουργούν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης ήταν το οινοποιείο «Compagnia Agricola Industriale Rodi – CAIR», μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην παραγωγή οίνου και άλλων οινοπνευματωδών ποτών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 και είναι η πρώτη που παρήγαγε αφρώδη οίνο με την παραδοσιακή μέθοδο της δευτερογενούς ζύμωσης στη φιάλη. Κατά την ξενάγηση των στελεχών της ΟΝΝΕΔ στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του οινοποιείου ο διευθυντής Δημήτρης Γεωργαλλής και η Υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας Στέλλα Μουσκή υπογράμμισαν τη σημασία που δίνεται στην υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης καθώς και τη προσπάθεια ανανέωση της γκάμας εταιρικών προϊόντων ενώ τόνισαν ότι στόχος της επιχείρησης είναι η ανάδειξη των διεθνών ποικιλιών αμπέλου που ευδοκιμούν στον νησί.

Επόμενος σταθμός ήταν η βιοτεχνία «Ατσαλάκης Δημήτριος & ΣΙΑ», που παράγει και διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα τη ροδίτικη πίτα. Η οικογενειακή επιχείρηση αναπτύσσοντας ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο αλλά και επενδύοντας σε καινοτόμες στρατηγικές marketing έχει κατορθώσει να ισχυροποιήσει τη θέση της στην αγορά τυποποιημένων προϊόντων. Στόχος της εταιρείας είναι η αύξηση της παραγωγικής της ικανότητας και η εξυπηρέτηση ακόμη περισσότερων πελατών, παραμένοντας πιστή στην παράδοση και διατηρώντας την αυθεντικότητά της.

Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και συνάντηση με μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η οργάνωση για την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας ενώ δόθηκε έμφαση στην ανάγκη άμεσης λειτουργίας της πανεπιστημιακής αστυνομίας με στόχο τη διασφάλισης της ακαδημαϊκής ελευθερίας και την εξάλειψη περιστατικών παραβατικότητας εντός του πανεπιστημιακού χώρου.

Η επίσκεψη των στελεχών της Οργάνωσης στη Ρόδο ολοκληρώθηκε με τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ  Δωδεκανήσου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ρόδου παρουσία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλειου Υψηλάντη, του Αντιδημάρχου Ρόδου Κωνσταντίνου Ταρασλιά, της προέδρου της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Έφης Χαραλαμποπούλου, του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο Ρόδου Αντώνη Αρφαρά και του προέδρου του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνη Γιαννικούρη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.