Τους μαθητές των Λυκείων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης οι οποίοι εισήχθησαν στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης τίμησε και εφέτος ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης. Μπορεί η πανδημία να μην επέτρεψε και εφέτος, τη διοργάνωση της καθιερωμένη γιορτής από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, αλλά οι απόφοιτοι προσκλήθηκαν και λαμβάνουν αυτές τις ημέρες τους αναμνηστικούς τους επαίνους και δώρα προσερχόμενοι στο Δημαρχείο. 

Μάλιστα, οι τρεις πρώτοι σε βαθμολογία επιτυχόντες από κάθε Λύκειο της πόλης, εκτός από τους αναμνηστικούς επαίνους και τα συμβολικά δώρα κλήθηκαν να παραλάβουν από τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικό Γραμματέα της ΠΕΔ Αττικής Τάσο Μαυρίδη, παρουσία και της Αντιδημάρχου Παιδείας Νότας Σοκορέλη, χρηματικό ποσό 300 ευρώ ως ένδειξη αναγνώρισης, καθώς και το βιβλίο που παρουσιάζει την ιστορία του Δήμου.

Οι εννέα διακριθέντες είναι από το 1ο ΓΕΛ Πεύκης ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Όθωνας Φρέσκος και η Κωσνταντίνα Παπαιωάννου, από το 2ο ΓΕΛ Πεύκης η Μιράντα Ψύκου, ο Ηλίας Ηλιόπουλος και η Άννα – Μελίνα Σταύρου και από το ΓΕΛ Λυκόβρυσης η Ευαγγελία Αναστασοπούλου, ο Χρήστος Εσκιντζής και η Ευτυχία Τατάκη. 

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:  «Αξίζουν  πολλά συγχαρητήρια στους νέους της πόλης, που πέτυχαν στα Πανεπιστήμια σε μία δύσκολη χρονιά. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν ακόμη στις οικογένειες τους και στους εκπαιδευτικούς που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το αποτέλεσμα και ήταν πάντα δίπλα στους μαθητές. Δυστυχώς και φέτος, όπως και πέρσι, λόγω συνθηκών οι επιτυχόντες μας δεν άκουσαν το χειροκρότημα που αξίζουν εκ μέρους των συμπολιτών, θα έχουν όμως στη σταδιοδρομία τους πολλές τέτοιες ευκαιρίες. 

Είχα τη χαρά να υποδεχθώ τους διακριθέντες αποφοίτους και να τους παραδώσω, πέραν του αναμνηστικού επαίνου και ενός συμβολικού δώρου, ένα χρηματικό ποσό ως ένδειξη αναγνώρισης της αριστείας τους. Εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες στον νέο κύκλο που έχει ανοίξει για αυτούς να συνεχίσουν με πάθος, δύναμη, νεανική ορμή, πίστη στον εαυτό τους και στα όνειρά τους. Ο Δήμος μας πάντα στέκεται έμπρακτα αρωγός και έτσι θα συνεχίσει να πράττει, γιατί οι νέοι μας αποτελούν  το μέλλον αυτού του τόπου».
Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.