Πήγαν να πιαστούν στα χέρια - «Να μου ζητήσεις συγγνώμη για τη Novartis, θα σου κάνω αγωγή ένα εκατ. ευρώ» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, που τον προκάλεσε, λέγοντας: «Να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι την Τρίτη στη συζήτηση για τον αναπτυξιακό» - Όλος ο διάλογος - Δείτε βίντεο

Θερμό επεισόδιο μεταξύ Αδωνη Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη εκτυλίχθηκε στο καφενείο της Βουλής.

Σύμφωνα με αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες, ο υπουργός Ανάπτυξης με άλλους υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ βρισκόταν στο καφενείο του Κοινοβουλίου, όταν ο κ. Πολάκης τον είδε και άρχισε να του επιτίθεται, με αφορμή την πρόσφατη αρχειοθέτηση της υπόθεσης Novartis.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Πολάκης: Θα τα πούμε μεθαύριο

Γεωργιάδης: Όποτε θέλεις

Πολάκης: Να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι την Τρίτη στη συζήτηση για τον αναπτυξιακό

Γεωργιάδης: Με απειλείς; Θα σου κάνω αγωγή ένα εκατ. ευρώ. Να μου ζητήσεις συγγνώμη για τη Novartis

Πολάκης: Οι υποθέσεις όπως μπαίνουν στο αρχείο με τον ίδιο τρόπο ανασύρονται

Δείτε βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η κατάσταση θα μπορούσε να ξεφύγει από τη λεκτική αντιπαράθεση, αν δεν υπήρχε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Συγκεκριμένα, από την πλευρά της ΝΔ επενέβη ο Βασίλης Σπανάκης, που στάθηκε μεταξύ των δύο, ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ο Νίκος Φίλης, για να συγκρατήσει τον κ. Πολάκη. Σύμφωνα, δε, με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, παρενέβησαν και οι άντρες της φρουράς της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πολάκης κατέφθασε στη Βουλή με άγριες διαθέσεις, καθώς πριν το επεισόδιο με τον κ. Γεωργιάδη είχε έντονο διάλογο και με τον βουλευτή της ΝΔ, Χριστόφορο Μπουτσικάκη. Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης τον πλησίασε, ζητώντας εξηγήσεις για την αναφορά της αστυνομίας σχετικά με περιστατικό σε ταβέρνα και αρνητικό πρωταγωνιστή και πάλι τον κ. Πολάκη.

«Που την βρήκες την αναφορά θα μου πεις» είπε ο Πολάκης, με τον κ. Μπουτσικάκη να απαντά: «Δεν θα σου πω. Γιατί; Δεν είναι αλήθεια;»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.