Με αμείωτους ρυθμούς προχωράει η ανακαίνιση του δημοτικού στόλου του Αλίμου για την καθαριότητα και το περιβάλλον:


- Παρελήφθησαν 3 ολοκαίνουργια απορριμματοφόρα, τα οποία μπαίνουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην καθημερινή "μάχη" για το περιβάλλον και θα χρησιμοποιηθούν με προτεραιότητα στην ανακύκλωση.


- Επιπλέον, πρόσφατα παρελήφθη 1 καινούργια νταλίκα (τράκτορας και επικαθήμενο κοντέινερ), ώστε να οργανώνεται καλύτερα η μεταφορά των απορριμμάτων και να γίνεται οικονομία σε καύσιμα και εργατοώρες.


- Παρελήφθη, επίσης, και 1 νέο κλειστό φορτηγό για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του Τμήματος Πρασίνου.


Συνολικά 5 μεγάλα, πλήρως "μάχιμα" οχήματα, ανανεώνουν ουσιαστικά τον στόλο οχημάτων του Δήμου Αλίμου και προστίθενται στα νέα οχήματα (απορριμματοφόρα, σάρωθρο κ.ά.) που ο Δήμος έχει ήδη αποκτήσει.


Σε αντίθεση με το παρελθόν, που ο εξοπλισμός αυτός αγοραζόταν με δάνεια και χρεωνόταν για πολλά χρόνια ο Δήμος,  η σημερινή Δημοτική αρχή δεν παίρνει κανένα δάνειο, αλλά αξιοποιεί τις μικρές οικονομικές δυνατότητες που έχει σε συνδυασμό με κάθε ευκαιρία επιχορήγησης από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.


Το αποτέλεσμα είναι ο στόλος της πόλης του Αλίμου να ανανεώνεται και να επεκτείνεται διαρκώς, αλλά και τα οικονομικά του Δήμου να παραμένουν υγιή, με τη σκέψη στο μέλλον και τις επόμενες γενιές!


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.