Εκατοντάδες λογοτεχνικά και άλλα βιβλία τα οποία θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση των βιβλιοθηκών των κοινωνικών δομών του Δήμου Διονύσου, προσέφεραν το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου πολίτες και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη δράση  πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Τη δράση πλαισίωσαν τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Διονύσου Σπυριδούλα Λαγκαδινού και Ζωή Μαρουλάκη, με τη συνδρομή των Εντεταλμένων Συμβούλων Σοφίας Κατσίγιαννη και Γεωργίας Κριεμάδη, καθώς και της Υπεύθυνης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου Χριστίνας Γιαννέτου.

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης βιβλίων οι δημότες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας για τη δράση Προληπτικού Ελέγχου Μνήμης για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου αλλά και για την επόμενη δράση συλλογής φαρμάκων σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων που βοήθησαν για να στεφθεί με επιτυχία η δράση.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.