troxaio_korinthos1

 Αδυνατούν να πιστέψουν ακόμα τι έχει συμβεί οι κάτοικοι της Κορίνθου με το τροχαίο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τριπόλεως στο Σπαθοβούνι που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο παιδιών και τον σοβαρό τραυματισμό ακόμα δύο.

Ο 15χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα είχε πάρει κρυφά από τους γονείς του τα δεύτερα κλειδιά, ενώ κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, μόλις έμαθε ότι αδερφή του είναι νεκρή ακολούθησαν τραγικές σκηνές, σύμφωνα με όσα περιέγραψε η θεία του. Όπως είπε επίσης, έκανε όπισθεν πάνω στην Εθνική Οδό γιατί έχασε την έξοδο που έπρεπε να πάρει. «Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν αλλά έγινε το τροχαίο», είπε.

Συγκεκριμένα, η θεία του 15χρονου οδηγού και της 18χρονης που μαζί με έναν 16χρονο έχασαν τη ζωή τους αποκάλυψε ότι τα παιδιά πήραν κρυφά το δεύτερο κλειδί από το αυτοκίνητο της οικογένειάς τους για να πάνε την μοιραία -όπως αποδείχτηκε- βόλτα. 

 Μιλώντας χθες στη τηλεόραση του ALPHA αποκάλυψε: «Είχε κρύψει ο πατέρας του το κλειδί, αλλά βρήκαν τα παιδιά το δεύτερο κλειδί και έφυγαν τα παιδιά 02:30 τη νύχτα. Δεν ήξεραν τίποτα οι γονείς. Το είχε ξανακάνει μια φορά ο 15χρονος να πάρει τα κλειδιά κρυφά, οι γονείς έκρυβαν τα κλειδιά». Συνεχίζοντας είπε: «Τα παιδιά δεν είχαν πιει. Ο δρόμος έχει ένα σημείο που την «πατάνε» όλοι, αν δε στρίψεις σωστά μετά φτάνεις Τρίπολη για να γυρίσεις πίσω. Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν αλλά έγινε το τροχαίο».

«Έμαθε ότι πέθανε η αδερφή του και ούρλιαζε. Του το είπε η μαμά του. Τι να πρωτοκρατήσει κρυφό. Το άλλο παιδί που πέθανε ήταν γείτονας, φίλος. Η Αναστασία (η αδερφή) έφυγε ακαριαία, τα παιδιά που πέθαναν κάθονται πίσω και πέθαναν αμέσως», πρόσθεσε η θεία για το τραγικό συμβάν.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας: Oδηγούσε ο 15χρονος στο τραγικό τροχαίο με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τριπόλεως στο Σπαθοβούνι

Χθες (18.7.2022) το πρωί, στο 95,4ο χιλιόμετρο του Νέου Αυτοκινητόδρομου Αθηνών- Κορίνθου- Τριπόλεως- Καλαμάτας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 69χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε ανήλικος ημεδαπός και επέβαιναν τρεις ημεδαποί, 18χρονη, 18χρονος και ανήλικος. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του ανήλικου και της 18χρονης, καθώς και ο τραυματισμός του 18χρονου και των οδηγών. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

 Δίνεται μάχη για να σωθεί ο 15χρονος

Ο 15χρονος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί, οι γιατροί των Επειγόντων έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και γι' αυτόν τον λόγο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, με φίλους και συγγενείς του να κάνουν έκκληση για αίμα, προκειμένου να μπει το παιδί στο χειρουργείο.

 Το άλλο ΙΧ οδηγούσε ένας 65χρονος Βρετανός, ο οποίος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο, για να κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Τον 65χρονο παρέλαβε από το σημείο της σύγκρουσης ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Νοσηλεύεται και αυτός ελαφρά τραυματισμένος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.