Το  Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για στήριξη των επιχειρήσεων - μελών του, αναλαμβάνει και φέτος πρωτοβουλία και επιδοτεί τη συμμετοχή τους στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στις 10 -18 Σεπτεμβρίου 2022, παρέχοντας ειδική προνομιακή τιμή που ανέρχεται στα 25 € ανά τ.μ. πλέον ΦΠΑ, στο περίπτερο οκτώ (08) της ΔΕΘ.

Παράλληλα, το ΕΕΘ επιδοτεί την συμμετοχή Νέων επιχειρήσεων μελών του που έχουν κάνει έναρξη δραστηριότητας τα τελευταία 3 έτη, δηλαδή από 01-01-2019 έως σήμερα, προσφέροντας εντελώς δωρεάν το ίχνος εδάφους, δηλαδή του εκθεσιακού χώρου.
Τα κατασκευαστικά έξοδα και αυτά της διαμόρφωσης βαρύνουν τον εκθέτη.

Προϋπόθεση για συμμετοχή στην 86η ΔΕΘ με επιδότηση του ΕΕΘ στο περίπτερο 8 είναι, η επιχείρηση να είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης  και να έχει εξοφλήσει τη συνδρομή του, έτους 2022 και το ΓΕΜΗ του έτους 2022.

Στην διαδικασία επιλογής των επιχειρήσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Η Διοίκηση του ΕΕΘ αντιλαμβανόμενη την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι επαγγελματίες – μέλη του, έχει αυξήσει φέτος το ύψος της επιδότησης σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση της ΔΕΘ.

Πληροφορίες: τηλ. 2310 271488 Υπεύθυνος κ. Π. Καζαντζίδης ,

 e-mail:grammateia@epepthe.gr   

       

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.